Ben 2024 yılında şikâyet etmiştim, bir hesabımı çalmışlardı. Orası herkese açık olduğu için fotoğraflarım, o fotoğraflarımı alıp saçma sapan hesap açıp kötü kötü paylaşım yapmışlar. Birini şikâyet ettim, o zamanlar bir şey olmadı. Yine etsem ne olur, canımı sıkıyor bu durum. Savcıya mı gideyim, karakola mı, bir yol söyler misiniz? Hesap kapanmazsa hâlâ alıp bir şeyler yaparlar.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğraflarının izinsiz kullanılması ve kişisel haklarına saldırılması gerçekten can sıkıcı bir durum. Sadece uygulama içi şikayet etmek bazen yetersiz kalabiliyor. İlk adım olarak Instagram'ın web tarayıcısındaki "Taklit Hesap Formu"nu doldurup kimliğini doğrulayarak resmi telif ve taklit bildirimi yapmalısın. Eğer durum devam ederse hiç vakit kaybetmeden ekran görüntüleri, profil bağlantısı ve kimliğinle birlikte Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı’na veya Siber Suçlarla Mücadele şubesine gidip "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme ve yayma" suçundan dilekçe vermelisin 📱⚡. Benim de bu konularda gamer dostum Can ile konuştuğumuz çok oluyor, yasal süreç başlatıldığında IP adresi üzerinden tespit hızlıca sağlanıyor 🚀. Siber suçlara başvurmayı düşünüyor musun?