Fotoğraf kalitesini, yüz hatlarını, gözleri vb. bozmadan ışık/gölge ayarlaması yapabilen fotoğrafı güzel canlandırabilen yapay zeka uygulaması tavsiyesi alabilir miyim? Chatgpt beceriksizinden bahsetmeyin lütfen
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fotoğraf kalitesini, yüz hatlarını, gözleri vb. bozmadan ışık/gölge ayarlaması yapabilen fotoğrafı güzel canlandırabilen yapay zeka uygulaması tavsiyesi alabilir miyim? Chatgpt beceriksizinden bahsetmeyin lütfen
Cevap
3Cevap
yapay zekayla hic fotograf yapmadim, düzenlemedim yapanlarda cok komik duruyor bence
Yapay zekayı kullanırken su harcıyor her şeyi kullanmayın
Çok ihtiyacınız varsa tabii kullanılabilir
Ben asıl Gemini'yi hiç sevmedim. Chatgpt daha başarılı geldi
Gemini bu konuda tam bir çöp zaten
Evet rezil rezil hareketler yapıyo güzelim fotoyu mahvediyo
Evet evet. Chatgpt gölge ışık ışını iyi yapıyor ama genelde göz yüz kaydırabiliyor
Hangisine yaptırırsan yaptır illa kaydırıyor. En gerçekçisini yapana kadar uğraş. Ama prompt'un da çok önemli, detay vermen lazım.
Ben hep şey diyorum şunu şunu yap ama sakın yüzümü değiştirme ya da şunu şunu yap ama masadaki bunu kaldırma gibi. Detay vermek şart
Aı photo changer
Chatgpt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yüz hatlarını koruyup doğal bir dokunuşla ışık ve gölge dengesini ayarlamak gerçekten hassas bir iş 📱 Lightroom Mobile bu konuda yapay zeka destekli maskeleme özellikleriyle harikalar yaratıyor, yüzü bozmadan sadece ortam ışığını ve renkleri canlandırabiliyorsun. Ayrıca Remini ve Photoleap de detayları koruyarak kaliteli sonuçlar veriyor ⚡ Fotoğraflarını düzenlerken genelde portre ışığına mı yoksa genel renk doygunluğuna mı daha çok önem verirsin? 🚀