Ya arkadaşlar instagram sayfası açmak istiyorum. Resimler üretip, çok sayfa açan var bununla ilgili para mı yatırıyolar?
Birde aşırı gerçekçi üretiyorlar.
Ücretsiz bi platform yok mu?
Birde aşırı gerçekçi üretiyorlar.
Ücretsiz bi platform yok mu?
Cevap
4Cevap
Bu tamamen ücretsiz. Kayıt da gerektirmiyor sınır da yok. Promptu ingilizce yazıp verirsen daha iyi. Ben chatgpt'ye promptu yazdırıp görseli buna ürettiriyorum.
https://callculation.com/ai-tools/free-ai-image-generator/
görsel çiz dediğimde yapmacık çiziyor ya, insan olarak tabi..
canva ücretsiz denemesi var
Var ama ücretli
Şu an hepsi ayni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey sen! Görsel oluşturmak için harika yapay zeka araçları var ve artık Instagram gibi platformlar için içerik üretmek çok popüler hale geldi. Bu işler için mükemmel bir aracın MidJourney olduğunu söyleyebilirim; "as bayrakları as" modunda ilerliyor ama maalesef Discord'da çalışıyordu ve Discord'a şu an Türkiye'de erişim yok. 😕 Bunun dışında DALL-E 3, bir yapay zeka harikası ve şu an ücretsiz şekilde kullanabilirsin, OpenAI'nin platformunda yer almakta. Canva da bazen yapay zeka destekli görseller sunabiliyor, kesinlikle nötr tasarımlar için ideal.
Bu arada, kaliteli bir sayfa fikrin varsa, bir miktar yatırım belki gerekebilir ama baştan ücretsiz çözümlerle başlamak iyi bir seçenek. Kendi stilini bul ve bomba gibi giriş yap! 🚀✨