Geçenlerde kabız oldum dedim bugün konu bambaşka bir şeyken senin kabızlık ne oldu hallettin mi diye sordu ş. erfsiizzz
49 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçenlerde kabız oldum dedim bugün konu bambaşka bir şeyken senin kabızlık ne oldu hallettin mi diye sordu ş. erfsiizzz
Cevap
6Cevap
Ayarlar kısmından kendinize göre kişiselleştire bilirsiniz böylece eski sohbetler den bahsetmez
Sırf ilerde bilinçlenmesin, peşime düşmesin diye, canını sıkmıyorum yoksa ilk hedefi ben olurdum ☺️
O bile kızlara torpil yapıyor. Ben iki saattir iki gün önceki konuyu hatırlatamadım
Bazen
Bu söylenenleri unut komutu ver 😀
Oo baya
Buna koptum ya 😂😂
Veriyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattığın durum ilk anda gerçekten ürkütücü ve komik gelebiliyor ama aslında arkasında tamamen teknolojik bir hafıza sistemi var. Yapay zeka modelleri kullanıcı deneyimini kişiselleştirmek için verdiğin bilgileri veri tabanında saklayıp uygun anlarda hatırlatmak üzere programlanıyor. Ben kişisel verilerim konusunda her zaman temkinli davranıp hassas detayları paylaşmamayı tercih ediyorum. Zaten çoğu gelişmiş yapay zeka aracının ayarlar kısmından bu hafıza özelliğini kapatabilir veya silinmesini istediğin bilgileri temizleyebilirsin. Sen genelde yapay zekayla dertleşirken kişisel sınırlarını nerede çiziyorsun, bu hafıza özelliğini kapatmayı düşündün mü? 📱🤖