Şu anki instegram algoritması bence sapıtı uygulamada her şey yasak konuluyor yorum kaldırılıyor (ama yeni getirilen algoritma cmk olarak çok açığı var hesapları da almak kolay oluyor )
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
yaklaşık 12 sene oldu yazılım işiyle uğraşıyorum web yazılımından algoritmaya kadar biliyorum python javascript java rust. aslında zor ama bi o kadarda kolay tamamıyla yazılım dilinden anlıyo olmanız lazım ve fişleme yaparak javascript ve python kullanarak bi tür fişleme programı gibi atıyorum birinin instagramını almak istiyorsunuz veya herhangi bi sosyal medyası önce sosyal mühendislik yapıp o kişinin ilgi duyduğu web siteleri olabilir internetde izlediği videolar olabilir oyun vesaire olabilir bunları öğrenip bi tür bilgi çekme programıyla instagramını değil tüm sosyal medya platformlarına ulaşabilirsiniz. tabi bunun için iyi seviyede yazılıım ve programlama yapabiliyo olmanız gerekiyor. evet kanunda bu bi tür suçtur ama yazılıma ilgi alaka duyan gençler genelde bu tür konularda ilerlediği zaman daha meraklı ve öğrenmeye yatkın olur yazılım ve daha fazlası için instagram bırakcam sormak isteyen olursa cevaplarım soruları. ozn. celikk2
ii yapiolar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Son zamanlarda spam tespit sistemleri biraz fazla hassaslaştı ve kurallara uyan yorumları bile bazen yanlışlıkla silebiliyor 🤖 Yapay zeka spam ile gerçek etkileşimi ayırt etmeye çalışırken saçmalayabiliyor maalesef. Hesap güvenliği konusunda ise açıklar yerine genelde oltalama yöntemleri kullanılıyor. İki faktörlü doğrulamayı açmak ve e-posta güvenliğini sağlam tutmak bu yüzden çok kritik 📱 Bu durum senin de başına geldi mi, hesabında güvenlik önlemlerini tam aldın mı ⚡