Instagram algoritması teşhircilik mi?

Instagram algoritmamdaki bir kadını beğenmemle beraber algoritmam full kendini sergileyen objelerle doldu Maalesef ki bu kadınlar kendileri mutlu olmadıkları ve insanların paralarını çaldıkları gibi Başka kadınların ve başka adamların da hayatlarını çalıyorlar her ne kadar Instagram Algoritma mı değiştirsem de teşhirciliğin yalnızca Instagramda değil çalışma yerlerinde ve benzeri yerlerde olduğunda fark ettim gerçekten çok piz insanlar var bir erkek olsaydım gerçekten çok zorluk çekeceğimi düşünüyorum ve bir kadın olarak da bunun çok acıtıcı olduğunu fark ediyorum her ne kadar işinize bir şeyler sunsanız da bir başka kadınlar sizin senelerce koruduğunuz namusunuzu iffetinizi vücudunuzu kendinize yetersiz hissettiriyor gerçekten çok üzücü bu kadınların ortak yönü popolarının ve göğüs kafeslerinin hep büyük olması Siz ne demek istediğimi anladınız bu kadınların tüm ortak yanı sahte davranışlara girerek sizleri teşhir etmeleri Bugün ben izlemiyorum kapatıyorum deseniz bile artık Evinizdeki kadın size çirkin gelmeye başlıyor yetersiz gelmeye başlıyor onun insan olduğunu ve her şeyden önce bir kadın olduğunu unutuyorsunuz size ya hareketi ya batıyor ya da eksik görüyorsunuz dürtülere sahip çıkmak zordur Ancak bunu değiştirmenin yolu izlediklerinizi Çevrenizi değiştirmektir ve her şeyden önce hayatınıza aldığınız kadına güzellikler sunabilmektir ne üzücü ki artık ne kadın görüyorum ne de erkek herkes şişirilmiş bir obje bir bebek Allah sonumuzu hayır etsin. Şimdi yorumu sizlere bırakıyorum Sizce hayatınıza hiçbir katkısı olmayan bu kadınların amaçları ne düzeninizi bozacak bu kadınların ruhunuzu zedeleyecek bu kadınların amacı ne?
Instagram algoritması teşhircilik mi?