Ya ben sol üste gitmek zorunda mıyım her seferinde elimi oraya götürmek zorunda mıyım? ya da sol alt taraftaki ok işareti gibi şeye. O geri tuşunu niye yapmadınız mesela? Çok mu elit oldunuz böyle...

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya ben sol üste gitmek zorunda mıyım her seferinde elimi oraya götürmek zorunda mıyım? ya da sol alt taraftaki ok işareti gibi şeye. O geri tuşunu niye yapmadınız mesela? Çok mu elit oldunuz böyle...

Katılıyorum arkadaşımın telefonı ıphone daha saçma bir marka telefon görmedim. Geri basma tuşu yok. birde yukarı sayfaya bakmak istiyorum aşagıya iniyo sayfa ne alaka bütün algımı yitirdim neyse ben android insanıyım. Birde ıphone içi çok karışık o ne öyle beynim yandı. saga çekiyorum ekrana tıklıyo. haahhaahh Ekranı nie bu kadar küçük ? ıphone neden küçük bir telefon boyut olarakta. bir kere denemek için satın aldım. 10 dakika kullanamadım. mk daha saçma bi telefon görmedim hayatımda. hem boyutu küçük hem ekranı küçük. sola basıyorsun saga gidiyo ekranı açıyon kaydırmıyor çift tıklayınca ekran kilitleniyo ne alaka 😃😃 Bütün algım kapandı bu telefonu kullanınca. Birde şey var. Bu telefon markaları neden her yıl telefon çıkartıyor. Yani bacım şimdi yeni özellik her yıl geliyorsa 3 yıl bekle 3 yıl sonra piyasaya sür. Her yıl yeni telefon üretmek nedir? Bütün algım kapandı 😃😃😃
Cevap
20Cevap
Saçmalık evet
İphone kullanan agam telefonunu verdiğinde her seferinde geri tuşunu arayıp fakirliğimi belli ediyordum djskdk
Arkasına iki kere tıklarsan geri alıyor. Bilmemek ayıp degil ögrenebilirsiniz.
Sola çekince geri gitmesi lazım ama bu dediğin durum her işletim sisteminde var 😅😅
Valla ben iPhone kullanmıyorum ama o tusuda kullanmıyorum böyle daha rahat sanki
İtibarım olsun, hava atayım diye ayfon alanlar çok zeki insanlar 😅😅
Ekranı soldan sağa çek ya da aşağıdan yukarı öyle oluyor Apple farkı olsun tabi ki
Iphone dış kasası bile hep aynı adamlar yazılım satıyor telefon değil yenilik yok hiç
Hiç sevmedim zaten, saçmalık..
Aydın niye o kadar serin awk
Hiç de serin değildi
😟😟
İPhone’m var demek dimi bu 😂
Yiyecek ekmeği olmayan fasfakir insan bile iphone17 alıyo banka falan soyarak galiba. Yani iphone olması hava atacak bir şey değil artık. Bu şekilde algılamamanız için sorumu iphone olduğunu belli etmeden nasıl sorabilirdim acaba. Nokia 3310um var ama iPhonelerde niye geri tuşu yok ya falan mı diyim napim
Evet saçmalık seviyesi
Hiç ama hiç sevmiyorum o yüzden iPhone
Bilemeyiz saçma mı değil mi iponem yok
Sinir bozucu valla silmek zorunda kalıyorum ekrandan ksnxkdkcc
Ekranin solundan geri cek gider
Evet gitmek zorundasın
iPhone kullanma
Kapatabiliyorsun onu galiba :)))
Hay ağzın bal yesin...
Saçmalık evet ve iphone kullanmak daha zor bence
Bugün de haklısın diyecek kişiyi bulduk
Bence de 😅