İPhone’un eski felsefesinden sapmadı?

Eskiden iPhoneların cidden farklı bir havası vardı bence X modeline kadar gayet yenilikçiydi 12 modeline kadarda idare eder bir yenilik vardı 12’de 5 modelinden esinlenildi geriye dönüş teması falan kasanın değişimi güzeldi bence ya bu geriye dönüş teması sürmeliydi ama gelişmiş bir halde ya da inovasyon gerekliydi ben o zamanlar küçüktüm ama hep takip ediyordum home button, 3D touch, parmak izi, sessize alma anahtarı hepsi yeni modellerde değişti evet yeni gelen güzel olan özelliklerde var action button, dynamic island, kaydırma hareketleri, Apple Intelligence veya Genmoji gerçekten insan kullanmak istiyor ama 15 pro’dan başlıyor bu özellikler ve çok pahalı diğer cihazlarda hiç bir fark yok zaten bir tek dynamic island o da 14’ün pro modellerinde tam uyumlu değil gibi bazı uygulamalar çalıştırmıyor siz eski iPhone kullanıcıları olarak ne düşünüyorsunuz? Benim ilk iPhone’um 11 ve hâlâ onu kullanıyorum hâlâ Apple deneyimini veriyor her ne kadar yavaş ve eski olsada bazen ama yeni özelliklerin en azından 14 veya 13’e kadar gelmesi gerekirdi.
İPhone’un eski felsefesinden sapmadı?