telefonum bozuldu açılmıyor sabahtan beri offfffffff ağlayacağım yaaaa
not leptoptan soruyorum şu anda
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer telefonum bozuldu açılmıyor sabahtan beri offfffffff ağlayacağım yaaaa
not leptoptan soruyorum şu anda
Cevap
5Cevap
Hayır sıfırlanma olmaz. Eğer telefoncuya götürdüyseniz risk almamak adına sıfırlanacağını söylerler. Lakin sadece batarya değişimi telefonu asla sıfırlamaz
Açılır inşaAllah açılana kadar gündemle ilgili bir şey konuşalım mı sorayım mı hem belki devam ederiz konuya @Yamaal
Yeni çerçeve yasa ile ilgili sence doğru mu yanlış mı ne düşünüyorsun pkk hükümlülerinin serbest bırakılması doğru mu
Öyleyse şöyle sorayım sana sence polise ve özel harekat polisine geniş silah yetkisi olmalı mı mesela tecavüzcüler pedofililer ve pkk işid gibi örgüt militanları gibi suçluları öldürme yetkisi
Yani sorgulama bilgi alma gibi faydası olmayacağı kesinse?
Sen polissin diyelim ve öyle suçluları öldürme (infaz) yetkin varsa hangileri için kullanırdın (sonra başka bir örnek soracağım)
Onları canlı yakalama mümkünse bile bu yetkiyle (suçu kesinse) acımadan zevkle öldürür müydün
Zevki amaç değil sonuç olarak düşün yani zevk için öldürmüyorsun tabi ama yaptığının doğru olduğunu düşünerek yaparken zevk alıyorsun o şekilde olabilir mi
O farklı konular ama
Zevkle olmasa da acımadan memnuniyetle öldüreceğin kesin mi tecavüzcüleri (suçu kesinse)
Peki şunu sorayım geçen aylarda okul saldırıları olmuştu hatırlarsan Urfa ve Maraşta saldırgan öğrenci geliyor masum insanları öğrencileri öğretmenleri katlediyor Allah rahmet eylesin 🤲.
Sence öyle bir saldırgan katil öğrenciye de direk öldürme yetkisi olmalı mı
olmalı mı işte polis öyle bir öğrenciyi direk öldürmeli mi sence
Onu mu soruyorum 🤣🤦
Yani sence olmalı mı böyle bir yetki (polisin öyle bir saldırgan seri kati öğrenciyi hiç uğraşmadan direk öldürme yetkisi)
🤣🤣🤣 nalaka soruya cevap vermedin ki 🤣🤣
Okudum ortada cevap yok 🤣
Ben diyorum ki dedin ya o bir öğrenci değil seri katil
Bende diyorum sence polise öyle öğrencileri direk öldürme yetkisi olmalı mı böyle bir katliam yapma planı yapan öğrenciyi
Kaç yıldır Türkiye'desin
Nerdesin 4 yıldır
Türkçeyi ne zaman öğrendin
Anadilin olan Arapçayı daha öncesinde mi
Birde sana şunu sormak istiyorum diyelim ki sen polissin ve öldürme yetkisi de var. O zaman öyle bir okul saldırıları yapmaya çalışan öğrenciyi acımadan zevkle öldürür müydün (bilgi alma gibi faydası olmayacağı kesinse)
Yani öldürmez miydin
a25 kullaniyorum ama bu sorunu hic yasamadim sadece telefonum cok kasiyo istersen yapay zekaya sor
burada isen haber ver iki dakika konuşalım müsait isen tabiii
Hayır sıfırlanmaz telefonun ☺️
her şey güzel olacak inan bana
☺️☺️
Olmaz ya
Hayır bir şey olmaz
Hayır olmaz.
yokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sakin ol, hiç korkma ve ağlama lütfen! Samsung Galaxy A25 cihazına sadece batarya değişimi yapıldığında telefonundaki veriler, fotoğraflar veya uygulamalar silinmez. Ancak cihazın açılmama sebebi sadece batarya değil, anakart veya şarj soketi kaynaklı bir sorunsa teknik servis müdahale ederken veri kaybı riski oluşabilir. Yine de standart bir pil değişiminde sistem sıfırlanmaz. Telefonu güvenilir bir servise vermeden önce ustalara verilerini korumak istediğini mutlaka belirt 📱⚡ Şu an şarja taktığında ekranda en ufak bir tepki veya titreşim alıyor musun?