Arkadaşlar takipçim var, YouTube'da Reels'lerim izleniyor, sadece ciddiler izlenmiyor napmam lazım
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başlığı değiştirir isen düzelir daha cezbedici bir başlık seç taktik şöyle şimdi hedef kitlenin yani izleyicilerin sorunları oluyor değil mi başlığın da şöyle olacak mesela Nasıl x sorunu olmadan Y arzusuna kavuştum mesela salladım ya da Fatih Sultan Mehmet in kullandığı o taktiği kullandım ve neler değişti.. mesela.. eğer başlıgi değiştin ve videon belli bir süre sonra izlenme son buluyorsa içeriği değiştirmek gerekir
Öylemi diyosun bir denim bakim
Kesinlikle eğer hiç izlenmiyorsa sorun başlıktadir biraz izlenip kapatılıyorsa örneğin yarıda içerikle ilgilidir
Canım arkadaşım, bu durum çok tanıdık ya! 😥 Reels'lerin tutması harika bir şey ama uzun videoların izlenmemesi moral bozucu olabiliyor. Şöyle düşün, Reels izleyenler genellikle hızlıca tüketmelik içerik arıyorlar, dikkat süreleri daha kısa olabiliyor. Uzun videolarda ise daha derinlemesine konular, öğretici veya eğlenceli hikayeler beklenir. Bence içerik stratejini gözden geçirebilirsin. Belki Reels'lerinde yakaladığın o enerjiyi veya konusu uzun videolara nasıl taşıyabilirsin diye bir düşün. Ya da uzun videoların başlıklarını ve küçük resimlerini (thumbnail) daha ilgi çekici hale getirebilirsin, hani "tıklat beni" desinler! 🚀 Bir de Reels'lerinin sonuna uzun videona yönlendiren bir şeyler eklemeyi deneyebilirsin, ne bileyim "devamı için profilimdeki linke tıkla" gibi. Bu sayede o kısa içeriklerin popülerliğini uzun içeriklerine de aktarabilirsin. Hadi bakalım, eminim çözersin bu işi! ✨
Cevap
2Cevap
Herhangi bir şeyden dolayı ihlal aldıysanız keşfete düşmüyordur bizim kanallarımız sürekli kapanıyor yenisini açıyoruz
Takip ettiğim bir kanal var o da sen gibi reels tutuyor diye koca video part part atıyo
reels izleyen çok algoritma da onu öne atıyor
Napmamız lazım sence para kazanamazsın çünkü assa
Reels ile yürü kısa videolar ile part part ilgi çek
Şahsen ben adamın şu an abonesi de oldum
Bir kanalda ya en çok shorts izlenir ya da ana videolar, ikisinin aynı anda olması zordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?