Yeni bir kanal açmıştım videolar ilk başta izleniyordu şimdi o kadar düştü ki. Neden? Videolarımı tam saatinde düzenli olarak atıyorum açtığım günden beri. Neden Böyle oldu?
Kanalım: https://www.youtube.com/channel/UCnGvYfc_KBpcH1ubKXK_ySw
Yeni bir kanal açmıştım videolar ilk başta izleniyordu şimdi o kadar düştü ki. Neden? Videolarımı tam saatinde düzenli olarak atıyorum açtığım günden beri. Neden Böyle oldu?
Kanalım: https://www.youtube.com/channel/UCnGvYfc_KBpcH1ubKXK_ySw
Youtube yeni kanalları teşvik etme amaçlı ilk videolarda daha çok önerilenlerde çıkartır fakat sonra bu oran biraz daha düşer ve direkt rekabetli kanallar arasında yalnız kalırsınız. Şu an yapabileceğiniz şey sadece sabırla devam etmek. Sürekli olarak da Youtube Studio uygulaması üzerinden önerilen videolar oranınızı takip edin. Ayrıca diğer bir nokta da yüklediğiniz videoların Youtube'da daha önceden yüklü olup olmadığı. Zaten Youtube'da yüzlerce olan tarifi bir de siz yüklemeyin. Onun yerine daha ilgi çekici başlıklar, küçük resimler ve anahtar kelime içeren açıklamalar kullanın.
küçük resim etiket falan kullanıyorum ama youtubeda olan yemekleri yapıyorum şu an ama yaratıcı yenilikler eklemeye de çalışıyorum
Video etiketlerinde yine rekabeti çok yüksek etiketler kullanmayın. Mesela yemek tarifi yazmayın, lezzetli tarifler yazmayın, onun yerine patlıcan yemeği, şaksuka yazmanız daha etkili olur.
standart nefis yemek yemek tarifleri falan fix yazılı ama altında o video ile ilgili etiketler de kullanıyorum şakşuka nasıl yapılır falan gibi
Standart dediğiniz kelimelerin faydası değil zararı olur. Nefis yemek tarifleri yazınca sizin videolarınızın çıkma olasılığı kaç? Yüzde 0. Kendi kendinizi aşağı çekiyorsunuz.
sadece videomla mı ilgili etiket yapmalıyım
Benzersiz anahtar kelime kullanmalısınız. Mesela şakşuka videosuna şakşuka yazın, nefis yemek tarifleri yazmayın.
teşekkürler
Belki de video içeriklerin dikkat çekici değildir. YouTube'da benim izlediğim videolar hem eğlendiren hem bilgilendiren içerikler oluyor. Takipçilerine sorabilirsin anket yapabilirsin
yemek tarifleri paylaşıyorum
Çok iyi
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar