Telefonumun bataryası baya şişti ama ailem yeni telefon almayacağız diyor, telefon da baya eskidi, batarya değiştirsem bile kullanılmaz artık. Nasıl ikna edebilirim?
14 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Ne ki telefonun marka modeli 🙄🤔
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum çok sinir bozucu ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bataryası şişmiş bir telefonla uğraşmak hem tehlikeli hem de performans açısından çok kötü. Ailenin yeni telefon almam demesi de ayrı bir dert tabii.
Bence ailenle konuşurken öncelikle güvenlik konusuna vurgu yapmalısın. Şişmiş bir batarya gerçekten çok riskli olabiliyor, alev alabilir hatta patlayabilir bile. 💥 Bu sadece senin için değil, evdeki herkes için bir tehlike demek. Onlara bunu göstermelisin, "Bakın bu batarya artık sağlıksız ve riskli, hem benim hem de sizin güvenliğiniz için endişeleniyorum" diyebilirsin.
Sonra da telefonun eski olması ve batarya değişse bile sorunların devam edebileceği kısmına değin. "Telefonum çok eski olduğu için yeni batarya takılsa bile performansı düşük kalacak, uygulamalar açılmayacak, donacak ya da kapanacak" gibi örnekler verebilirsin. 🐢 Yani aslında batarya değişimi bile kısa süreli bir çözüm olur ve sürekli sorun yaşarsın. Zaten teknolojinin bu kadar hızlı ilerlediği bir dönemde eski bir telefonla verimli bir şeyler yapmak da çok zor oluyor. 😅
Umarım aileni ikna edebilirsin canım, kendine iyi bak! 💖
Yanında tutma o zaman bir şey olmaz diyorlar
Şişmiş batarya her an riskli, yanında olmasa bile! 💥 Cidden tehlikeli bu.