Telefonum bozuldu ve ailemi yeni telefon almaya nasıl ikna edebilirim (EİG) :D?

Arkadaşlar iphone 4s telefonum kırıldı. ekranı kırıldı ve içi dağıldı. 2 hafta önce 150 tl karşılığında cam değişimi yaptım ekranı kırılmıştı çünkü. şimdi tekrar 150 tl vermek istemiyorum buna değmez. bende yeni bir telefon almak istiyorum ama ailemi ikna etmek zor. zor insanlar.
Anneme şakayla karışık söyledim anne bana lg g4 alırmısınız 2000 tl falan dedim güldü :D. bilmiyorum
neden diye sordum borçlarımız var kartını oynadı. hep aynı şey küçüklüğümden beri aynı şey borçlarımız var. Yeni bir ev aldık o da var tabi ama aylık gelirimiz yüksek durumumuz iyi yani. yinede borç var falan diyorlar. ben zevkten istemiyorum telefonum bozuldu daha önceden 150 lira verdim ama şimdi veremem hem param yok hem de o telefona 150 lira daha vermek istemiyorum buna değmiycek. bende yeni bir telefon almak istiyorum ama bunu onlara nasıl kabul ettirebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
İlla son model olsun 3500 lira 3000 lira olsun demiyorum. üni ye kadar hatta üni de kullanıcağım bir telefon olsun istiyorum. en az 3-4 sene kullanırım bu yüzden lgg4 istiyorum 2000 tl. bunu onlara nasıl kabul ettirebilirm?
Telefonum bozuldu ve ailemi yeni telefon almaya nasıl ikna edebilirim (EİG) :D?