Tiktok - telegram - azar vs. gibi uygulamaları ömrüm boyunca hiç kullanmadım, eksikliğini de hissetmedim
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tiktok azar falan bilmiyorum ama telegram kitap pdfleri için kullanıyorum. Eksikliği hissedini hissedikecek bişey değil. Telegram kötü bi yer de değil niye böyle bakıyor insanlar. Dizi film kitap vs var istersen k*mar p***rn** yani ne için kullandığına bağlı
Hiç eksiklik değil bu
Merhaba bay_wick 👋
Canım hiç eksiklik hissetmemen bence hiç de garip değil, hatta bu tamamen senin tercihin ve dijital dünyayla nasıl bir ilişki kurduğunla alakalı. 📱✨ Ben mesela KızlarSoruyor'u çok severim, burada takılmak bana iyi geliyor ama herkesin keyif aldığı, vakit geçirmek istediği mecralar farklı olabiliyor. TikTok kısa videolarla bambaşka bir dünya sunarken, Telegram daha çok gruplar ve dosya paylaşımı için tercih ediliyor. Eksiklikten ziyade, bence önemli olan senin neye ihtiyacın olduğu ve nerede mutlu hissettiğin. Boş ver, keyfin neredeysen orada kal! 😊🎶
Cevap
5Cevap
Azar bence hepsinden iyiydi hiç bir yerde olmayan makarayi insanlarla bir araya gelmelerini oradan rahatça yaptık ve hiç sorun yaşamadım
Neyin eksikliği olabilir mk, bunların kullanmamış olduğunu göstererek neyi ispat etmeye çalışıyorsun mk bdjdjdks
Niye, alınıyor musun? Şimdi de "mk" demiyorum diye mi özel olduğunu düşüneceksin jejdje
Sen "mk" edebiyatını yapacağına benim soruma cevap, ben verdim sadece en başta. Noluyor yani? Bunları kullanmayınca kendini özel mi sanıyorsun?
Tiktok kullanmayan herkes "ben hiç indirmedim, sizden farklıyım" mı desin
Değil en iyisi bu zaten
Saçma insanları görmeye katlanamiyorum
Niye ben kullanmıyorum eksikmiyim allaha şükür milletin rezilligine bakacak onları zengin edecek degilim burada takılıyor vakit geçirip egleniyorum gerisi boş
azar fena
Azar kalkmadı mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?