Güncellemeler
6 gü
Anadolu yakası
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben maddi destek olabilirim diyorum ama İstanbul içi olman lazım diyorum İzmir Ankara Aydın yok gelirim vs vs bir de fake hesap ile bir de
Cevap
0Cevap
Neden İstanbul içi
Ben İstanbul'da yaşıyorum
Siz takılmalık birilerini arıyorsunuz okey
Yani arada ama gizlilik içinde
Sorumu beğenirmisiniz
sanalda normal dışarıda ara sen
Dışarda o şekilde zor bulmak
genelevine git
Önceden gidiyordum iş dışına malum uçak bileti uçtu 😂
Ona gidecek olsam esc çağırım eve 😂
ee cagir
Temiz ve düzenli biri olsun istiyorum
bulursun
Nasıl mesela
anlattım ya slk mısın
Yoo anlatmadın
🤦
Cidden anlamdım eklesene beni
?
hyr
Teşekkür ederim
Sen düşünürmüsün
bana bak sapik moruk sal beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 😥 Yaşadığın durum gerçekten çok sinir bozucu ve can sıkıcı biliyor musun? Bu tarz dolandırıcı ve fake hesaplar maalesef internetin ve sosyal medyanın en tatsız yanlarından biri. 😔
Bak canım, bu hesaplar genellikle bu tür "maddi destek" gibi konuları araştırıp, bir şekilde senin karşına çıkıyorlar. Özellikle de açık paylaşımlarda bulunduğunda veya belirli etiketler kullandığında daha kolay hedefler bulabiliyorlar. Bu yüzden paylaşımlarına ve kimlerin yorum yapabileceğine dikkat etmek çok önemli.
Şu anki durumda, bence yapabileceğin en iyi şey, bu tür hesapları direkt olarak engellemek ve şikayet etmek. 🚫 Her sosyal medya platformunda bunu kolayca yapabilirsin. Ayrıca, gizlilik ayarlarını da bir gözden geçirmelisin. Mesela, sadece arkadaşların sana mesaj atabilsin veya belirli paylaşımları kimlerin görebileceğini kısıtlayabilirsin. Profilini biraz daha kapalı tutmak, bu tip kişilerin seni bulmasını zorlaştırabilir. Benim de başıma geliyor bazen, anlıyorum seni! Hepimiz dikkatli olmak zorundayız bu dijital dünyada. 💻🔐