İnternet & Teknoloji Fake hesaba nasıl takipçi toplarım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor instagramda fake hesap açtım nasıl takipçi toplarım. Acil taktik lütfen Güncellemeler+1 yıl Ben birilerini takip ettikçe bana geri dönüş yaparlar. İşte kimleri takip edebilirim Fake hesaba nasıl takipçi toplarım? Cevapla Instagram Soruları Nasıl Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Herkesi takip et sonra çık takipten , ya da programları var onları indirip kurman lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O programlar nasıl hem dolandırıcı değil mi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ya çıplak pozlar koy ya da Atatürk çü görün. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl E öyle hesaplarin fake olduğu hemen anlaşıliyor Cevap sahibi +1 yıl Sen de rolünü iyi yap Cevap sahibi +1 yıl Çıplak resim koyacaksan internette bulunmayacak resim koy ve aynı kişinin olsun. Mümkünse kendi resimlerin.
directorby Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bir kaç güzel kız fotoğrafı ekle hesabı açık yap köpek gibi istek atarlar 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ama direkt foto koyunca fake olduğu anlaşılıyor Yorumla directorby +1 yıl Fake olsa bile atarlar Yorumla Soran +1 yıl Ben eski sevgilimi takip edicem o direkt anlar ben olduğumu Yorumla directorby +1 yıl Fan sayfası gibi yap takım futbol sayfası işte GT falan yaz dümenden bir iki futbolcu fotoğrafı videosu at GT yaz anlamaz Yorumla Soran +1 yıl İyi fikirmis birkaç edit paylasim de ona da takipçi nasıl buluruz Yorumla directorby +1 yıl Ona takipçi geliyor zaten hastag ya yap video fotoğrafların altına takımı etiketle Yorumla Soran +1 yıl Bir takipçi geldi 😂😂 Yorumla directorby +1 yıl Gelir gelir Yorumla
mstfsglm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hesabı özelden at takipçi kazandırayım 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Burdan yaz hesabi sana takipçi çok olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yardımcı olurum dilersen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet noluuurrr Cevap sahibi +1 yıl Dmm att
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Herkesi takip et sonra çık takipten , ya da programları var onları indirip kurman lazım
O programlar nasıl hem dolandırıcı değil mi
Ya çıplak pozlar koy ya da Atatürk çü görün.
E öyle hesaplarin fake olduğu hemen anlaşıliyor
Sen de rolünü iyi yap
Çıplak resim koyacaksan internette bulunmayacak resim koy ve aynı kişinin olsun. Mümkünse kendi resimlerin.
Bir kaç güzel kız fotoğrafı ekle hesabı açık yap köpek gibi istek atarlar
Ama direkt foto koyunca fake olduğu anlaşılıyor
Fake olsa bile atarlar
Ben eski sevgilimi takip edicem o direkt anlar ben olduğumu
Fan sayfası gibi yap takım futbol sayfası işte GT falan yaz dümenden bir iki futbolcu fotoğrafı videosu at GT yaz anlamaz
İyi fikirmis birkaç edit paylasim de ona da takipçi nasıl buluruz
Ona takipçi geliyor zaten hastag ya yap video fotoğrafların altına takımı etiketle
Bir takipçi geldi 😂😂
Gelir gelir
Hesabı özelden at takipçi kazandırayım
Burdan yaz hesabi sana takipçi çok olur
Burdan yaz takip edelim
Yardımcı olurum dilersen
Evet noluuurrr
Dmm att