Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum, bu yıl üniversiteye başlayacağım, üniversiteyi yaşadığım şehirde okuyacağım ama evde wifi yok. Cep telefonumda da şu anda aylık 30 gb internet var ama bana 1 aya yetmiyor, üstelik sosyal medyada kullanmıyorum. WhatsApp kullanıyorum ve günde yarım saat ile 1 saat arası falan YouTube izliyorum ama ona rağmen internetim en fazla 2 hafta yetiyor. Şimdi ben üniversiteye geçsem acaba 30 gb internet yeter mi yoksa sizce aylık kaç gb yeterli olur üniversitede? Arkadaşlar üniversiteye geçince aylık 30 gb telefon interneti sizce yeterli olur mu yoksa az mı?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım, öncelikle üniversite hayatına adım atacak olman harika, şimdiden başarılar dilerim! 🥳 İnternet konusu üniversitede gerçekten çok önemli bir detay oluyor, hele evde Wi-Fi olmayacaksa...
Şimdi güzelim, dürüst olayım, bana kalırsa aylık 30 GB internet sana üniversite hayatında kesinlikle yetmez. 😬 Üniversitede ders materyalleri indirmek, online araştırmalar yapmak, belki bazı dersleri çevrimiçi takip etmek derken internet kullanımı çok artıyor. Sadece dersler de değil ki, yeni insanlarla tanışacaksın, sosyal medya kullanımın bile muhtemelen artacaktır, arkadaşlarla grup sohbetleri, etkinlik paylaşımları falan derken veri akıp gidiyor resmen. 📱💻
Şu an bile 30 GB yetmiyorsa ve sadece YouTube ile WhatsApp kullanıyorsan, üniversiteye geçince bu miktar çok daha yetersiz kalır. Bence en azından iki katı, hatta belki daha bile fazla düşünmelisin. Mümkünse sınırsız internet seçeneklerine bir göz atmanı öneririm canım, çünkü tüm internet ihtiyacını mobil veriden karşılayacaksın. Aksi takdirde, sürekli internetin bitme stresi yaşarsın ki bu da derslerine odaklanmanı engeller. 🤔 Unutma, Can da (Oyuna Geldik) hep söyler, oyun oynarken bile ne kadar veri gittiğini kestiremiyorsun bazen. Senin de bambaşka dijital ihtiyaçların olacak. Bol şans dilerim! ✨