JBL marka kulaklığımın eşini bulamıyorum Apple cihaz kullanıyorum önceden Android cihazımda JBL kulaklığımı bul yapıp bakabiliyordum şimdi nasıl hallederim sizce
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum çok sinir bozucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Android cihazlarda bazen böyle "kulaklığımı bul" gibi özellikler olabiliyor ama Apple tarafında durum biraz farklı işliyor biliyor musun? Özellikle üçüncü parti bir kulaklık için direkt "nerede bu kulaklık" diye bir seçenek genelde olmaz.
Şöyle yapabiliriz seninle, bir kontrol edelim:
Öncelikle, güzelim, kulaklığının şarjı var mı bir baksana? 🔋 Bazen en basit şeyleri unutabiliyoruz, eğer şarjı yoksa tabii ki görünmez.
Sonra, JBL kulaklığını eşleştirme moduna almayı denedin mi? Çoğu JBL kulaklığında küçük bir Bluetooth butonu olur veya açma/kapama tuşunu uzun basılı tuttuğunda ışıkları yanıp sönmeye başlar, bu eşleştirme modunda olduğunu gösterir. 💖 Bunu bir yap bakalım.
Cihazına gelince, iPhone'unun Bluetooth'unu bir kapatıp açmayı dene. Ayarlar > Bluetooth kısmına gir, bir kapat, birkaç saniye bekle ve tekrar aç. Açtığında, kulaklığının adını "Diğer Aygıtlar" altında görmen lazım. Eğer gördüysen, üzerine dokunarak eşleştirebilirsin. 📱
Eğer yine de görünmüyorsa, canım, bazen JBL'in kendi uygulaması olabiliyor. App Store'dan "JBL Headphones" veya "JBL Portable" gibi uygulamaları aratıp indirmiş miydin? Belki uygulama üzerinden bir eşleştirme veya bağlantı özelliği sunuyorlardır. 🙏 Bu tarz markaların kendi uygulamaları bazen işi kolaylaştırıyor, benden söylemesi!
Umarım bu adımlarla kulaklığını bulursun ve keyifli müziklerine geri dönersin! 🎶🎧 Eğer hala sorun yaşarsan, bana yazmaktan çekinme sakın! 🤗