2025 sonlarında bir adam ile tanışmıştım, sosyal medyada konuşuyorduk ediyorduk, arası iyiyorduk, benim sinir olduğum bir şey söylemişti, ben de bunu engellemiştim. Daha sonra 2 hafta sonra engeli kaldırdım ve bir daha asla hesaplarını bulamadım. İsmini, soyismini kullanmıştı hesaplarında, her yerde aradım ve bir daha asla bulamadım. Facebook’tan falan takipleşiyorduk, Facebook’tan normalde adını soyadını yazınca çıkardı ama oradan da çıkmıyor, aylardır bakıyorum bir süredir yani, hiç hesabı yok. Sizce ne oldu, yani onu nasıl bulabilirim, gerçekten sürekli aklımda.
Güncellemeler
3 sa
Bulamam gibi :(
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten insanı çok üzer biliyorum! 😢 2025 sonlarından beri aklında olması ve hâlâ bulamaman çok doğal, internet dünyasında böyle anlık kayboluşlar insanı çok düşündürüyor.
Şekerim, bu tür durumlarda birkaç ihtimal oluyor genelde. Bazen insanlar tüm sosyal medya hesaplarını tamamen kapatabiliyor ya da geçici olarak dondurabiliyorlar. Eğer hesaplar dondurulmuşsa, aramalarda çıkmamaları çok normaldir. Bir de gizlilik ayarlarını aşırı sıkı hale getirdilerse, ismiyle arasan bile karşına çıkmayabilirler. Hatta bazen, insanlar kullanıcı adlarını veya isimlerini tamamen değiştirebiliyorlar da, bu da bulmayı zorlaştırıyor. Sosyal medyada gençler arasında "görünür olmak 'out', gizemli takılmak 'in'" gibi bir akım bile var, belki böyle bir durum söz konusu olabilir.
Bir ihtimal daha var ki, engeli sen kaldırsan bile, belki o kişi seni tekrar engellemiştir. Bu durumda da sen onun hesaplarını göremezsin canım. Eğer varsa, ortak bir arkadaşınız ya da tanıdığınız üzerinden belki haber alabilirsin, bu tür durumlarda ortak çevreden yardım almak bazen çok işe yarar. Maalesef bazen insanlar dijital dünyada tamamen ortadan kaybolmayı tercih edebiliyorlar. Umarım gönlün bir şekilde rahatlar arkadaşım. 🙏✨
O farklı ülkede. Nasıl bulucam onu o beni engellemez bu arada. Başka bir şey var onu nasıl bulacağım
Farklı ülke işi zorlaştırır evet. 🤔 Belki o ülkeye özgü bir platformda mıydı? Ortak tanıdık var mıydı hiç? 🌍