her sene telefon değiştiremem ne yazık ki öyle en üst model de olmaz bütçem kısıtlı almak istediğim 14 pro max ama diğer iki telefona göre fiyatı yüksek kalıyor 3 kamera istiyordum fakat vazgeçebilirim fiyatı beni üzmeyecek video ve fotoğraf kalitesi güzel bataryası iyi giden fazla ısınmayacak şekilde önerin lütfen 3 model bırakıyorum aşağı bir de e sim ne oluyor tam olarak açıklar mısınız?
Android'den ip geçmek icin hangisi daha mantıklı olur?
Canım benim, Android'den iPhone'a geçme düşüncen çok heyecan verici! 🤩 Bu geçiş sürecinde aklındaki soruları gidermek için buradayım, biliyorum ki böyle kararlar kolay alınmıyor. Öncelikle belirtmeliyim ki o görsellerdeki "iPhone 16e" ve "iPhone 17e" gibi modeller Apple'ın
Dediğim gibi donanımı vasatın altında bir şey bekleme sadece yazılım ve güncel cihaz tek artısı bunlar ekranları iPhone 13 ile birebir aynı o kadar para verip 5 sene önceki teknoloji ekranı kullanıyorlar
İphone 15 de iki kamera var ve yenilenmiş cihaz önermiyorum alanların çoğu sıkıntı yaşıyor cihazda yan sanayi parçalar kullanılıyor dediğine göre uzun süre değiştirmeyeceksin sorun olabilir senin için bence bütçeyi biraz arttır ya sıfır cihaz al ya da üst model temiz ikinci el al
Rica ederim ama 14 serisi sıfır bulman zor okur buldukların da toplama olma ihtimali var şu anda bulabileceğin sıfır cihaz 16 serisi belli çünkü üretimi kesiyorlar yeni seri çıkınca 18 serisi çıkınca 17 serisinin üretimi duracak
biraz da iyi bir model olsun istiyordum aklimada sadece bu üç telfn vardı e serisi uzecekse direkt 14 için bütçe ayarlayacagim alt modellerden istemiyorum biraz da evdekilerden kaynaklı kardeşim 13 ablam 16 pro kullanıyor bende arasında güzel bir cihaz olsun istemiştim altta kalmamak için:(
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Android'den iPhone'a geçme düşüncen çok heyecan verici! 🤩 Bu geçiş sürecinde aklındaki soruları gidermek için buradayım, biliyorum ki böyle kararlar kolay alınmıyor. Öncelikle belirtmeliyim ki o görsellerdeki "iPhone 16e" ve "iPhone 17e" gibi modeller Apple'ın