Teknik servise verdiğim tablette Stay Focus alarmı ve sıfırlama komutu var, rezil olmamak için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben bugün tableti ekran değişimi için teknik servis tamire verdim tablette stay focus diye uygulama var tablette sınır ekliyor mesela yetişkin içeriğine giremiyorsun gibi ve uygulama silinmiyor ayarlara giremiyorsun güvenli moda geçip orada silinebiliyor tek isterseniz onu da engelleyebiliyorsunuz tabi neyse ben katı modu açık bıraktım ayar erişimi falan yok ve katı alarmı da açık bıraktım tablet 7.3'ü de başlayıp onlar dükkanı açmadan ötecek ve kapanmaz sesi de kısılamaz gidince kapatması için 5 problem çözmesi gerek ekrana çıkan 5 kez de tableti sallaması gerek ben de korktum bir de rezil olmayayım diye find my device'dan 0'lama komutu yolladım ne malum interneti bağlı değil adam bağlarsa tablet aniden sıfırlanacak sizce adama bunu bildirmeli miyim annem gerek yok dedi ama durum mühim nasıl sileceğini söyleyecektim yoksa adamı kaos bekliyor çok rezil olacağım yarın

Güncellemeler
7 gü
Arkadaşlar alarm normal uyanıp derse geçeyim diye alarm üşendim diğer yerden açmaya biraz süslü olsun dedimasıl oalyı sosyal medyayı shortau kalıcı engellemek içindi
Güncellemeler
7 gü
Bende maladaptive day dreamşng var
Teknik servise verdiğim tablette Stay Focus alarmı ve sıfırlama komutu var, rezil olmamak için ne yapmalıyım?