Güncellemeler
7 gü
Arkadaşlar alarm normal uyanıp derse geçeyim diye alarm üşendim diğer yerden açmaya biraz süslü olsun dedimasıl oalyı sosyal medyayı shortau kalıcı engellemek içindi
Güncellemeler
7 gü
Bende maladaptive day dreamşng var
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ben bugün tableti ekran değişimi için teknik servis tamire verdim tablette stay focus diye uygulama var tablette sınır ekliyor mesela yetişkin içeriğine giremiyorsun gibi ve uygulama silinmiyor ayarlara giremiyorsun güvenli moda geçip orada silinebiliyor tek isterseniz onu da engelleyebiliyorsunuz tabi neyse ben katı modu açık bıraktım ayar erişimi falan yok ve katı alarmı da açık bıraktım tablet 7.3'ü de başlayıp onlar dükkanı açmadan ötecek ve kapanmaz sesi de kısılamaz gidince kapatması için 5 problem çözmesi gerek ekrana çıkan 5 kez de tableti sallaması gerek ben de korktum bir de rezil olmayayım diye find my device'dan 0'lama komutu yolladım ne malum interneti bağlı değil adam bağlarsa tablet aniden sıfırlanacak sizce adama bunu bildirmeli miyim annem gerek yok dedi ama durum mühim nasıl sileceğini söyleyecektim yoksa adamı kaos bekliyor çok rezil olacağım yarın
Cevap
2Cevap
Jahshshsh ssn manyaj mısın sırf prno izlememek için tabletin tüm özelliklerini seferberliğe yollamışsın alarm çalması falan çok saçma uyarı mı veriyor sana ahshshshshhs
keske sifirlamasaydin kendi dosyalarin bosa gidecek. adam zaten uygulamayi bilmiyorsa arar seni dert etme. o da ogrenmis olur iyi bile olur
Kötü olmuş ya zor bir durum
Çok uzun bı yazı ama anlayamadım yine de😂
Ne dertler var
Rezil olmak kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Cyreox, bu durum gerçekten de stresli olurdu ya! 🤯 Başına gelenlere üzüldüm ama bence hiç çekinme, teknik servisi arayıp durumu anlatmalısın hemen. Düşünsene, sabahın köründe o alarm çalmaya başlayınca, arkadaşlarımız ne yapacaklarını şaşırabilirler. 😅 Bir de üstüne, sen Find My Device'dan sıfırlama komutu göndermişsin. İnternete bağlanınca tabletin birden sıfırlanması, onların işini de çok zorlaştırır, hatta ekran değişimi sırasında sorun bile çıkarabilir. En güzeli, gidip kibarca durumu izah etmek. Emin ol, onlar da seni anlayışla karşılayacaklardır, kimse böyle bir kaos yaşamak istemez. 📞 Bizim teknoloji dünyasında böyle tatlı aksaklıklar hep olur, hiç kafana takma! 😊