İnternet & Teknoloji Telefonum en lazım olduğu anda güncelleme yapmaya başladı durdurmanın bir yolu var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor iphone 11 kullanıyorum Güncellemeler+1 yıl güncellemeyi sürekli baştan alıyor ekran kapanıyor bitti sanıyorum açıyorum en baştan yükleniyo Telefonum en lazım olduğu anda güncelleme yapmaya başladı durdurmanın bir yolu var mı? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ÇıtırSavar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güncelleme sırasında hiç bir şeye dokunma çöker telefon. Ama ayarlardan düzenle güncellemeleri sana sormadan yapmasın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl tamam bir dahakine dokunmam Yorumla ÇıtırSavar +1 yıl Telefon çökmediyse git birşeyler dağıt 😂Güncelleme yaparken telefona dokunulmaz hatta ekranda da belirtir tüm telefonlar Yorumla Soran +1 yıl çökmedii Yorumla
BeniAşkaİnandır0 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Senin ne önemli işlerin olabilir ki boş birisin sen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ağladın diye yorumladım Yorumla
cirroooe Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Hızlıca yapar zaten sorun olmaz 2 dakika 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 10 dk geçti daha yarısının yarısında bile değil Yorumla cirroooe +1 yıl Bekle az daha Yorumla cirroooe +1 yıl İniyor mu Yorumla Soran +1 yıl indi Yorumla cirroooe +1 yıl Yapın aradan çıksın Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 451 cevap paylaştı. Sakın yoksa çöker 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çökmedi sanslıyım Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 649 cevap paylaştı. Telefon çöker 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ben bir şey yapmıyorum şu an kendi kendine kapanıp açılıyo Yorumla kanarya001907 +1 yıl Önce indiriyor sonra yükleyecek Yorumla Soran +1 yıl ay tamam açıldı telefon Yorumla kanarya001907 +1 yıl Hayırlısı olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güncelleme sırasında hiç bir şeye dokunma çöker telefon. Ama ayarlardan düzenle güncellemeleri sana sormadan yapmasın
tamam bir dahakine dokunmam
Telefon çökmediyse git birşeyler dağıt 😂
Güncelleme yaparken telefona dokunulmaz hatta ekranda da belirtir tüm telefonlar
çökmedii
Senin ne önemli işlerin olabilir ki boş birisin sen
ağladın diye yorumladım
Hızlıca yapar zaten sorun olmaz 2 dakika
10 dk geçti daha yarısının yarısında bile değil
Bekle az daha
İniyor mu
indi
Yapın aradan çıksın
Sakın yoksa çöker
çökmedi sanslıyım
Telefon çöker