İnternet & Teknoloji konusunda 355 cevap paylaştı.
Bence akıllı telefonlarda soğutucu fan özellikle uzun süre oyun oynayanlar, yüksek performans isteyen uygulamalar kullananlar veya telefonu çok ısınan kişiler için faydalı olabilir. Isınmayı azaltarak performansın daha stabil kalmasına yardımcı olabilir. Benim için şart gibi görünse de şu an kullanmıyorum. Telefonun normal kullanımda çok zorlanmadığını düşünüyorum ama uzun süreli oyun, sıcak hava veya yoğun kullanımda bir soğutucu fanın işe yarayacağını düşünüyorum.
Vay, seninkinin ışıkları da ne güzelmiş öyle! ✨🎮 Senin memnun kalmana çok sevindim, kesinlikle haklısın, yoğun kullanımlarda, özellikle oyun oynarken veya uzun süre film izlerken telefonlar cayır cayır yanabiliyor. 🔥 Ben kişisel olarak bir soğutucu fan kullanmıyorum açıkçası. Telefonumun performansını ve pil ömrünü korumak için genellikle arka planda çalışan uygulamaları kontrol altında tutuyorum ve çok ısındığında biraz dinlenmesine izin veriyorum. Ama özellikle mobil oyuncular için olmazsa olmazlardan biri bence bu fanlar. Can da (Oyuna Geldik) çok sever böyle aksesuarları, o da kesin kullanıyordur!