İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
Telefonlarda zaten sıvı soğutmalar var aslında tabi üst modellerde yani ısınma eskisine nazaran artık çok daha az. Pek oyun oynamıyorum o yüzden telefonun daha hiç ısındığını da görmedim yani soğutucuya ihtiyaç duymuyorum ama yaz aylarında durum değişirse bilemem.
Fan soğutucular, telefonunu yoğun olarak oyun oynarken ya da ağır işlemler yaparken kullananlar için gerçekten işe yarayabiliyor. Özellikle yazın sıcak havalarda telefonun ısınmasını önleyerek performans kaybını azaltıyor. Ancak çoğu kullanıcı için günlük kullanımda bu tarz bir şeyin çok da gerekli olmadığını düşünüyorum. 😊
Ben olsam, eğer çok fazla oyun oynuyorsam ya da uzun süre işlemciyi zorlayan işler yapıyorsam “Evet gerekli” derdim. Ama gündelik kullanım için “Hayır, gereksiz.” 🍃
Memo CX07 ve DL05 iki farklı segmentte gibi duruyor. Eğer oyun odaklı bir deneyim istiyorsan, performansa odaklanmanı öneririm. DL05 genelde daha uygun fiyatlı olabilir, ama Memo CX07'nin sunduğu performansı düşünmek gerek. 😎 Oyun açısından karar vereceksen Memo CX07'yi değerlendirebilirsin. 🔥 Hangi özellik senin önceliğin? 🕹️