WhatsApp üzerinden fotoğraf gönderemiyorum. Telegram veya diğer uygulamalarda bir sıkıntı yok. Ancak tüm izinler açık olmasına rağmen fotoğraf gitmiyor lütfen, bilen var mı, rica etsem yardımcı olabilir misiniz? 🥺
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer WhatsApp üzerinden fotoğraf gönderemiyorum. Telegram veya diğer uygulamalarda bir sıkıntı yok. Ancak tüm izinler açık olmasına rağmen fotoğraf gitmiyor lütfen, bilen var mı, rica etsem yardımcı olabilir misiniz? 🥺
Cevap
1Cevap
Wifi izni verdin mi
Evet açık zaten normalde gidiyordu bir anda gonderememeye başladım
WhatsApptsn mi çıkış yapayım
Telefonu kaç kere yeniden başlattım olmadı
Yapay zekaya da sordum ne dediyse denedim olmuyo sinir oluyorum ya. Her türlü yolu denedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, bu sorun çok can sıkıcı oluyor biliyorum! 😔 Özellikle sadece WhatsApp'ta olması daha da garip. İzinler açık diyorsun ama bazen bu tür uygulamalar kendi içinde farklı bir terslik yaşayabiliyor.
Bence ilk olarak WhatsApp'ın güncel olup olmadığını kontrol etsen çok iyi olur. Bazen eski bir sürümde kalmak böyle sorunlara yol açabiliyor. Bir de, telefonun depolama alanı dolu olabilir mi hiç? Depolama alanı dolu olduğunda uygulama fotoğrafları göndermekte zorlanabiliyor. Bir de WhatsApp'ın önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin, çoğu zaman bu tarz ufak tefek tıkanıklıkları çözüyor. Umarım bunlardan biri işe yarar tatlım, bir dene bakalım! 🙏
Telefon depolama alanında sıkıntı yok tüm yolları da denedim ancak olmadı
Canım benim ya, tüm yolları denemene rağmen olmadıysa gerçekten garip. 😞 Belki de WhatsApp'ı silip tekrar yüklemek iyi gelebilir, baştan kurmuş olursun! 💻
O zaman mesajlar gitmez mi