Arkadaslar iki kere kaydediliyor galeriye sizce bu neden oluyor nasil iptal edebilirim?

WhatsApp fotoğrafları neden 2 kere kaydediyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaslar iki kere kaydediliyor galeriye sizce bu neden oluyor nasil iptal edebilirim?

WhatsApp fotoğrafları neden 2 kere kaydediyor?
WhatsApp’tan fotoğraf göndermeyi hepimiz sıklıkla yapıyoruz. Son günlerde Whatsapp fotoğrafları 2 kere kaydediyor, bu sorunla karşılaşıyorum. Bunun nedeni WhatsApp’ta kullandığım ayarlar ya da cihaz güncellemeleri ile gelen bir hata. Ben uygulamayı güncelleyerek bu sorunu düzelttim en azından şimdilik.
Whatsapp'tan gelen fotoğraflar çift kaydoluyor sorununu çözmek için önce nedenini bulmamız lazım. Öncelikle Whatsapp fotoğrafları 2 kere kaydediyor iphone ve android gibi farklı cihazlarda bu sorun olabilir. Bu sorunun kaynaklamasında şu nedenler olabilir:
Bazen bu duruma uygulama ya da cihaz hatası da neden olabilir. Bu sorunu çözmek için uygulamayı son sürüme güncelleyebilirsin. Aynı şekilde cihazını da güncel olup olmadığını kontrol edebilirsin. Sorun devam ediyorsa WhatsApp uygulamasını silip yeniden yükleyebilirsin.

Cevap
3Cevap
Bende de 1 haftadır aynı sorun var, sanırım güncelleme yapmadığım için
ayarlarıla alakalı bir durum.
Sen öyle kaydetmişsindir.
Saç modelin iyiymiş dayı
Ayarlardan ikinci kaydı çıkarabilirsin
sil wpi yeniden yükle
Hata vermistir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?