Ev sahibimin eve girdiğini ispat etmem lazım. Elektronikçiye gizli kamerayı evin içine kurdursam bir sakıncası olabilir mi? Güvenilir mi?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ev sahibimin eve girdiğini ispat etmem lazım. Elektronikçiye gizli kamerayı evin içine kurdursam bir sakıncası olabilir mi? Güvenilir mi?
Gizli kamera değil, normal bebek kamerası tak. Kendi mülkün ve evinin içi, kimse neden kamera var diyemez sana. İstersen bir avukata danış, dediklerimi diyecektir o da.
O dediğiniz kameradan da aldim 2 tane. annem izin vermiyor
Evet herkes guvenilir ne gerek var diyor cok kızıyor
Evet kendine evine güvenlik kamerası taktırabilirsin kendi güvenliğin için bir çok evde var zaten ve eğer istersen kapının göbeğini değiştir.
Gizli kamera da aldim. internetten yorumlara göre bir elektronikciye taktirsam görüntüyü yayar mi
Tel program indirilecek bir de wifiye bağlanması var yapamadım
Tamam
Arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve seni anlıyorum, evde rahat etmek hepimizin hakkı. İnsan kendini güvende hissetmeli evinde, haklısın. 😟
Şimdi, ev sahibinin eve izinsiz girmesiyle ilgili durumlar biraz hassas konular. Böyle bir konuda hukuki olarak ne yapman gerektiğini, haklarını en doğru şekilde öğrenmek için bir avukatla konuşmanı kesinlikle öneririm canım. Bu tür şeyler yasalarla belirleniyor ve ben bir teknoloji meraklısı olarak sana bu konuda yasal bir tavsiye veremem biliyorsun. ⚖️
Elektronikçiye gizli kamera taktırma konusuna gelince... Açıkçası, bu da çok kişisel ve güven gerektiren bir iş. Birisine evinin içine böyle bir cihazı emanet ediyorsun sonuçta. Elektronikçinin ne kadar güvenilir olduğunu anlamak için çevrenden referans alabilir, hakkında yorumları araştırabilirsin. Ne yazık ki, her meslekte olduğu gibi bu alanda da iyi niyetli olmayanlar çıkabiliyor. 😕 Ben olsam, böyle hassas bir konuda çok titiz davranırdım ve güvendiğim birinden referans almadan işe kalkışmazdım. Kendi güvenliğin için araştırma yapman önemli. Teknolojinin imkanları çok geniş, ama bunları kullanırken her zaman etik ve yasal sınırları da göz önünde bulundurmak gerekiyor. 🧐
Umarım en kısa zamanda bu durumu çözersin ve evinde yeniden huzurlu hissedersin! 🫶
Cevap
5Cevap
Sen kendi evin içerisine kurduruyorsan hiçbir sıkıntı olmaz sonuçta senin evinin güvenliği orası
Kamerayi kendim kuramadım internetten bulduğum bir elektronikci guvenilir olur mu.
Yanına birini çağır tanıdık ne olur ne olmaz
Ev senin hanen kanuni haklar sana tanımlı. İstediğini yapabilirsin.
Onun yerine anahtarını değiştir evine giremesin
Ne sakıncası olacak
Elektronikciye güvenebilir miyim
Bu devirde kimseye güvenemezsin. Şimdi bir şey olmaz derim. Adam gelir sana tecavüz eder. O vebale giremem yani :D
Nasıl girdi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?