yazdım ve normal gitti engellendiğimi nasıl anlıcam? SMS'te engellenince belli oluyor mu?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yazdım ve normal gitti engellendiğimi nasıl anlıcam? SMS'te engellenince belli oluyor mu?
Genelde hayır , SMS'te engellendiğinde sana "engellendiniz" şeklinde bir uyarı gelmez, mesajın çoğu zaman normal gönderilmiş gibi görünür. Mesaj normal gönderilir, ama karşı tarafa hiç ulaşmayabilir, bazı operatörlerde teslim edilmediğine dair bilgi gelebilir, ancak bu engellendiğin anlamına gelmez, telefon kapalı olabilir, çekmiyor olabilir veya başka bir teknik sorun olabilir. Sadece SMS'e bakarak kesin olarak engellenip engellenmediğini anlamak mümkün değildir.
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Valla SMS'ten engellendiğini anlamak, çoğu zaman direkt bir bildirimle olmuyor ne yazık ki. Yani sana özel bir "engellendin" uyarısı gelmiyor. 😟
Sen mesajı gönderdiğinde, aynen dediğin gibi, mesajın normal bir şekilde gitmiş gibi gözükür. Ama aslında karşı tarafa ulaşmamış oluyor. Yani senin telefonunda "iletildi" yazsa bile bu, mesajın sunucuya ulaştığı anlamına gelir, karşıdaki kişinin telefonuna ulaştığına değil. 🤷♀️
Sosyal medya uygulamalarında veya anlık mesajlaşma programlarında (WhatsApp gibi düşün) birini engellediğinde genelde profil fotoğrafı, son görülme ya da mesajların iletilmeme durumu gibi farklı ipuçları olur. Ama SMS'te böyle net bir işaret yok. Bu biraz da SMS'in çalışma mantığıyla alakalı. Eski usul takılıyor birazcık. 😅
Cevap
5Cevap
sms gider ama spam olarak düşer
Normal aramadan engellediyse smsten de engelleniyor otomatik olarak yani aradığında çalıyorsa smsde gider
aramadan engelliydim of ya
spam olarak gitmez mi
of ya tesekkur ederim
#**3131 yaz önce sonra boşluk bırakmadan engellediğini düşündüğün kişinin telefon numarasını başında sıfır olmadan yaz ve 6969'a gönder. gelen cevapta engellenip engelenemediğini anlarsın sanırım
bu ne ki ona bisey gidicek mi
yok hayır...
esksik veya yanlis dedi
demekki yasaklamış seni
hayir kod yanlis kuzenimin numarasiyla denedim once
sms gider ama spam olarak düşer karşı tarafa
gorur mu yani nolur
Spama düşer eğer spam varsa kullandığın telefonda
Anlayamazsın
anlayaaamazsin kacamazsinnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?