İnternet & Teknoloji Sms ten engellendiğini nasıl anlarsın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir numara beni engelledi diyelim. Aradığımda direk iptal oluyor. Sms atmam da engellenir mi? Teslim edildi mesajı geliyorsa? Karşı taraf o mesajları alıe mı yani? İki telefon da Android Sms ten engellendiğini nasıl anlarsın? Cevapla 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
vesselam19 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gelen ve giden mesajlar spam mesajlqr mı ne yazıyor oraya gidiyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu bende de var da teslim edildi demesi spam mesajlara düştüğü anlamına geliyor herhalde Yorumla vesselam19 1 yıl Onu açmışsın sen dedim gibi oraya gidiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl o icerıgını okuyamaz smsın ama sms geldginde ona cagrı gibi düşüyor ekrana 0 0 Yorumla
ooooffjfdm Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl alir ama engellenen mesajlarda gorunur 0 0 Yorumla
aliibayraktr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Yok göremiyor mesajını ve sen anlayamazsın 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Teslim edildi diyor ama. Mesela benim telefonumda spam klasörü var oraya filanda mı düşmüyor? Yorumla aliibayraktr 1 yıl Apple için konuşuyorum ben diğerlerini bilmem Yorumla Soran 1 yıl Apple da hiç ulaşmıyor yani teslim edildi dese bile. Anladım ben Android için soruyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gelen ve giden mesajlar spam mesajlqr mı ne yazıyor oraya gidiyor
Bu bende de var da teslim edildi demesi spam mesajlara düştüğü anlamına geliyor herhalde
Onu açmışsın sen dedim gibi oraya gidiyor
o icerıgını okuyamaz smsın ama sms geldginde ona cagrı gibi düşüyor ekrana
alir ama engellenen mesajlarda gorunur
Yok göremiyor mesajını ve sen anlayamazsın
Teslim edildi diyor ama. Mesela benim telefonumda spam klasörü var oraya filanda mı düşmüyor?
Apple için konuşuyorum ben diğerlerini bilmem
Apple da hiç ulaşmıyor yani teslim edildi dese bile. Anladım ben Android için soruyorum