Tanışmak için selam yazıyoruz konuşmuyorum ya da mesajla ilgilenmiyorum diye cevap alıyorum bu neyin havası ya da neden bu kabalık herkesi abaza görmekten vazgeçin kızlar
51 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Artık bu yüzden midir bilmiyorum; yıllardır ne Facebook, ne Twitter, ne Instagram, ne de benzeri uygulamalarla işim yok, kullanmıyorum (hesap falan bile yok). Burada da sadece sorulara cevap veriyorum anonim gibi, özel mesajlaşma ve takipleşme yapmıyorum -kabul de etmiyorum zaten istekleri-. Bu şekilde olmayı istiyorlar, sonra da günden güne asosyal bir nesil yetişiyor diyorlar. Ne diyelim, bi taraflarına göre olsun, hatta beter olsunlar; yol kenarında düşünce yardım edin diye feryat ettiklerinde yardım etmeye yeltenecek insan kalmasın etraflarında, müstehaktır.
Kişinin konuşma durumunda olmadığını, tanışmak istemediğini belirtmesi niçin hava olsun ki.. İnsanın ne düşündüğünü bilemezsiniz
Ya hava derken afra tavra tarzında mesela senin düşüncen gayet normal gelmişti bana ama bazilar aşırı sert ve ters tepki veriyor
İyi de herkes selam diye mesaj yazıyor, biraz farklı bir şey yazman lazım ki farklı olduğunu düşünsün 😐
Kanka farklı yazsanda aynı bu kızları anlamak zor
Salla o zaman, evde kalsınlar 😂
Kalsınlar valla 😂
Maalesef bunu yapmamaya çalışıyorum zaten olan kendini belli ediyor ama bazıları gerçekten bıkmış oluyor tabi böyle muameleye her zaman gerek yok 😌
Ben seni biliyorum kuzu ;)
%99,99 öyle yanıtlar geliyor. Bizi değil hemcinsimi yargıla. İnsan gibi cevap verdiklerimiz de anında yavsiyor
Ya hemcinslerimden çok var evet ama herkesi bir görmek ne kadar mantıklı
Herkesi bir görmüyoruz zaten yazdığımı anlarsın diye düşünmüştüm ama şu an sen her kadını bir görüyorsun farkında mısın bilmem
Hayır ben her kadini bir görmüyorum burada çok iyi sohbet ettiğim kişiler var ama oran çok az
Birçok abaza yazdığı için insan tedirgin oluyor bu kadar yargılamana gerek yok
Tedirgin olmayı anlarım ama mesaj kutusunu açıp selam yazildiginda terslemek ne?
Önceki deneyimleri kötüymüş selam yazana normal cevap vermiştir anormal cevap almıştır bilemezsin
O zaman tamamen kapatsa daha iyi olmaz mı?
Hshdhd sen rahatsız oluyorsun diye neden kapatsın komiksin dünya senin etrafında dönmüyor
Yahu ben sadece aldığım cevaplardan dolayı rahatsızım yoksa banane 😂
Senin rahatsız olman kimseyi bağlamaz nesin sen uganda cumhurbaşkanı mı 😂
Aman yok ben kendi başıma gezen bir muhabirim😂😂
Düzgün cevap alamamaktan rahatsız olmanın sebebi belli oldu fjfjfj
Neymiş 😂
Muhabirler cevap almaya alışkındır djdjfj
Ahahah güzeldi 😂
Biliyorum 😂
Zeki kadınsın 😂
Fbi cıa mit polis hepsine başvuruyor tc kızı
abazandir o
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konuda gerçekten haklısın, insan bazen üzülüyor böyle tepkiler alınca. 🙏 Sevgili Gökyüzümuhabiri, sosyal medyada çok fazla istenmeyen mesaj geldiği için, karşı taraf da maalesef bazen önyargılı olabiliyor. 😔 Güzel dostum, çoğu zaman ilk 'selam' mesajları sonrasında