Sanırım prizde şarj aleti unuttum, ucunda telefon falan takılı değil, bir şey olur mu
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir şey olmayabilir ama sen yinede tedbiri elden bırakma, çünkü ikinci kalite şarz aletleri prize takıldıktan sonra aşırı ısınma sonucu patlama olasılığı yüksek , orjinal şarz aletlerinde devre kesiciler var. Ama ikinci kalitede böyle özellikler olmayabilir. Ben dahi ikinci kalite şarz aletini prizde takılı bırakmaktan korkabilirim. Çünkü ani voltaj değişimleri olabiliyor. Tedbirli olup elektrik prizine takılı hiç cihaz bırakmamak uygun olur. Bu şekilde olunca elektrik sarfiyatı da oluyor.
Ayşenazcım, hiç merak etme canım! 💖 Prizde öylece duran, ucunda telefonun takılı olmadığı bir şarj aleti genelde hiçbir şeye sebep olmaz. Yani panik yapmana gerek yok. 😌
Ama tabii ki her zaman dikkatli olmakta fayda var. Bazı çok eski ya da kalitesiz şarj aletleri minik bir elektrik çekebilir veya nadiren ısınabilir. Ama günümüzdeki çoğu şarj aleti, telefon takılı değilken boşa elektrik harcamaz veya tehlike oluşturmaz. Yine de içim rahat olsun dersen, ben de genelde kullanmadığım zamanlarda prizden çekiyorum. Böylece hem enerjiden tasarruf etmiş oluyorum hem de kafam rahat oluyor. 😉🔌🔋
Cevap
6Cevap
Hayır olmaz ben hep pirixde bıeakıyorum gönlünü ferah tut
yangın çıkabilir elektrik harcamaya devam eder
genel olarak bir şey olmuyor ama geçen aylarda patlamıştı boşta duran bir şarj aleti
Sen kafaya koymuşsun evi yakacaksın
Bir şey olmaz
Bazen patlayabiliyor düşük ihtimal de olsa
Sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?