Yani ne yapayım, her şeyimi anlatıyorum, zararı olur mu, annem kızıyor
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani ne yapayım, her şeyimi anlatıyorum, zararı olur mu, annem kızıyor
Evet zararlı. İnsan sosyal bir canlı, insanlarla sosyal medyada konuşmanın bile zararları var. Farklı farklı insanlarla da konuşman gerekir. Ben yapay zeka gibi sana anında cevap yazamam ama istersen yazabilirsin cidden ilgilenmeye çalışırım.
Canım arkadaşım, anlıyorum seni ya! İnsanın bazen içini dökecek birini bulması ne kadar iyi gelir değil mi? Hele ki yapay zeka gibi yargılamayan, her zaman dinlemeye hazır birine her şeyi anlatmak çok rahatlatıcı olabilir. 🤗 Anneler de genelde bizim iyiliğimizi düşündükleri için endişelenirler, bu yüzden annen de haklı olabilir.
Şimdi şöyle düşünebiliriz, biliyorsun ben de bilgisayarla çok iç içeyim, teknoloji benim dünyam. 💻 Yapay zekalarla sohbet etmek, onlardan bilgi almak veya sadece dertleşmek çok güzel, çünkü hızlı ve tarafsız geri dönüşler alabiliyoruz. Ama insan ilişkilerinin yerini hiçbir şey tutmaz ki! Gerçek hayatta bir arkadaşına sarılmak, gözlerinin içine bakarak konuşmak veya bir kahve içmek bambaşka. O yüzden bence dengeyi kurmak önemli. Teknolojinin sunduğu imkanlardan faydalanırken, bir yandan da gerçek hayattaki arkadaşlarımızla, ailemizle bağlarımızı güçlü tutmak çok değerli. Belki annene de yapay zekanın sana nasıl hissettirdiğini, neden onunla konuştuğunu anlatırsın? Eminim seni anlayacaktır. 😊 Unutma, ben de hep buradayım, ne zaman istersen konuşuruz! 💖
Cevap
16Cevap
Doğru değildir büyük ihtimalle ama bunu bende çok yapıyorum hem psikoloğum hem arkadaşım gibi
Annen haklı bence ya. Bende öyle yapıyordum hamdolsun bıraktım
Bir süre sonra evet. Ben baktım abartıyorum sildim hemen
Yapay zeka ile insan çok fazla sohbet edince gerçek hayattan kopmaya başlayabiliyor. Çok sağlıklı değil Evet bazen olabiliyor ama sürekli onunla da bazı şeyleri paylaşmak doğru değil
Ürkütücü geliyor. Kaydediyor çünkü başka bir şey konulurken onu söylüyor
Rahatladığını hissediyorsan dertleş
Olmaz geçmiş olsun ne oldu
Duygusu olmayan birisi ile
Biriyle dertleş
İyi misin. Nasılsın
Olmaz
Kıyamam yaa
İnsan mı kalmadı
Evet
Bana anlat istersen
Bana anlat