İnsanlarla samimiyim ama Instagram’dan beni eklemiyor, birbirlerini ekliyorlar, neden böyle oluyor?

mesela örnek vereyim lise sınıfında ya da besyo hazırlık kursunda bakıyorum ekleşenler var ama bana istek atan yok yani ben atınca kabul ediyorlar geri takip atıyorlar ama ilk benden bekliyorlar hem kız hem erkek fark etmiyor, yani gerçekte samimiyiz şakalaşıyoruz, ortama uygun sohbet ediyoruz (çok sıcak ya falan gibi vs.) bazen onlar sohbet açıyor bazen ben ama takipleşme olmuyor neden olabilir merak ettim kafama takıldı? bu arada bu takipleşmeler mesela sınıftaki arkadaşlarla ya da kurstan vs. herhangi bir yerden birbirini ekleyenler nasıl ekliyor yani birbirlerine ''İnstagramdan takipleşelim mi'' gibi mi diyorlar yoksa evdeyken instagramda dolaşırken önerilenler kısmına mı düşüyor oradan evdeyken istek mi atıyorlar ya da ortak arkadaşın bir postundan yorumlardan ya da hikayeden falan mı buluyorlar istek atıyorlar direkt yoksa kendileri mi istiyor yani nasıl oluyor merak ettim kafama takıldı. bu arada profil fotoğrafım falan var ve güzel bir fotoğraf.

Güncellemeler
4 sa
istek atınca kabul ediyor herkes ve geri takip yapıyor ama ilk adımı hep ben atıyorum onlar değil onu anlamadım ama gerçekte öyel değil onlar geliyor sohbet açıyor, şakalaşıyor, laf atıyor bende yapıyorum ama sosyal medyaya gelince yok :(
İnsanlarla samimiyim ama Instagram’dan beni eklemiyor, birbirlerini ekliyorlar, neden böyle oluyor?