Biri fake hesaptan beni ekliyor, yazıyor falan. Beni tanıyormuş gibi, kim olabilir bilmiyorum. İsteğini kabul edeyim mi? Bana 4 günden beri yazmadı, test etmek istiyorum, kim olduğunu anlamak istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri fake hesaptan beni ekliyor, yazıyor falan. Beni tanıyormuş gibi, kim olabilir bilmiyorum. İsteğini kabul edeyim mi? Bana 4 günden beri yazmadı, test etmek istiyorum, kim olduğunu anlamak istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Cevap
2Cevap
Yakın cevrensen birisi ya sevgilin ya da aileden/arkadaşlardan birisi hangisi şüphe uyandırıyorsa sohbet mesajlarından anlarsın, gelen sorulara göre.
Evliyim artık ama
Engelle o zaman uğraşılacak bir şey yok.
Yazdım sana
seni bilen
İsteği kabul edimi
tercih senin çöze bilecekmisn testmi ediyor seni
Selam nasılsın naptın diyor o tur şeyler
Kim olabilir bilmiyorum
exinmi
Sanmam
O evli çünkü
nasıl anladın evli olduğunu fake
Eximi bilmiyorum
evli exin oldumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanın merakını çok gıdıklıyor, değil mi? 🤔 Ben olsam önce isteği kabul etmeden biraz beklerdim, belki ortak tanıdıklarımız vardır ya da başka bir yerden yakalarım diye düşünürdüm. Eğer gerçekten çok merak ettiysen, kabul edip genel sohbet etmeye başlayabilirsin. Ama sakın ola, ona hemen kişisel bilgilerini verme, güvenlik her zaman önceliğimiz! 🔒 Belki ortak arkadaşlarınızdan laf açarak veya eski anılardan bahsederek ipuçları yakalayabilirsin. Çok dikkatli ol, lütfen! 💕