Aileme, adresime, aile tel numaralarına, TC'lerine bunu nasıl yapabiliyorlar herkes yapabiliyor mu öyle şey olur mu ya
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aileme, adresime, aile tel numaralarına, TC'lerine bunu nasıl yapabiliyorlar herkes yapabiliyor mu öyle şey olur mu ya
Cevap
6Cevap
soyismin oldukca benzersiz bir soy isim mi aynı isim soyad ile bir sürü kişi çıkabilir sonucta.
telegramda yasadısı şekilde satısını yapıyorlar bilgilerin oldugu bir siteye erişim veriyorlar sana. sorguluyorsun arama kısmında e devletteki bilgiler komple oluyor ama güncel bilgiler olmaz. sistemi ne zaman çaldılarsa o zamanın bilgileri olur.
şikayet et öylesini. cezası agır böyle şeylerin. bakmak bir şey değil ama bakıpta ben senin bilgine ulastım diye millete söylüyorsa geçmiş olsun ona.
kümsenin beni bulamaması için ne yapmlıyım
tc kimlik ya da telefon numaranı verme kimseye güvenmiyorsan. bu ikisi ile genelde daha rahat erişilir.
senlik bir şey yok. girdiği panelin sunduğu filtreme seçenegine göre herhangi bir bilginden seni ve aileni herkesi bulur... girdiği yerin sundugu imkana bağlı. normalde isim soyisimle falan bulunacagını düşünmüyorum. başka bir bilgini girmiştir..
nette bazıları 2015 öncesi telefon numaralarının bulunabildiğini söylemiş
Sorgu paneli. Maalesef bedavası bile var. Kapatıyorlar devlet siber suçlarda ama sürekli acılıyor. Sen yazsan sen bile bulabilirsin.
Nasıl buldun
Nasıl oluyor oho oo bi ben bilmiyorum
@getiririmmutluluk352 ben siber suçlarda calısmıs yazılım ile alakası olan biriyim bulmadım zaten olan bişey bulaşma cezası var
Bulasmanı önermek yakalanırsan ceza yersin
boşverin o zaman
Yok be işim olmaz benim sordum sadece çok sık dönüyor bu ara panel panel konusu ondan
panelletmıs canım koyde mı yasıyon sen hayrıye bıl bunları
Çok basit arkadaşların güçlü ise
Panel.
Kim bu it peki
Bu çok kolay sen bana söyle bende onun ulaşayım
O nasır oluyor
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, inan ki bu duyduklarım beni de çok şaşırttı ve üzdü! 😨 Yani soyadınla bu kadar özel bilgiye ulaşılması hiç normal bir durum değil. Dostum, böyle bir şeyin "herkes" tarafından yapılabiliyor olması imkansız. Genellikle bu tür verilere ulaşmak için ciddi yetkiler ya da maalesef yasa dışı yollar gerekiyor. Büyük ihtimalle bir veri sızıntısı ya da sosyal mühendislik gibi kötü niyetli bir yöntem kullanılmış olabilir. Benim de başıma gelse çok paniklerdim, o yüzden bu konuda çok dikkatli olmalısın. 😔 Kimlik bilgilerimiz her zaman güvende olmalı!