Sevgilim telefoncu, benim sadece telefon numaramı biliyor.
Bana dedi ki senin tc ni de bulurum falan. Nerden dedim, bana bilgisayar ekranını çekti attı.
Ve ekranda benim adım soyadım ev adresim tc numaram anne adı baba adı doğum yeri doğrum tarihi hatta sabıka kaydım, karıştığım olaylar hepsi yazıyordu. Hatta cilt aile sırası dahi... Kısacası özel ve kimsenin ulaşamadığı tüm bilgilerim yazıyordu, iyide nasıl?
telefoncu sonuçta, bunlara ulaşması imkansız bişe, bilgisayardan bakmış çekmiş bana attı ama polis ya da savcının göreceği bilgilerim vardı.
bu nasıl oluyor? Sordum söylemiyor lafı geveliyor. Bu herkesin ulaşacağı bilgiler değil...
Bana dedi ki senin tc ni de bulurum falan. Nerden dedim, bana bilgisayar ekranını çekti attı.
Ve ekranda benim adım soyadım ev adresim tc numaram anne adı baba adı doğum yeri doğrum tarihi hatta sabıka kaydım, karıştığım olaylar hepsi yazıyordu. Hatta cilt aile sırası dahi... Kısacası özel ve kimsenin ulaşamadığı tüm bilgilerim yazıyordu, iyide nasıl?
telefoncu sonuçta, bunlara ulaşması imkansız bişe, bilgisayardan bakmış çekmiş bana attı ama polis ya da savcının göreceği bilgilerim vardı.
bu nasıl oluyor? Sordum söylemiyor lafı geveliyor. Bu herkesin ulaşacağı bilgiler değil...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yoo hattı alırken verdiğin bilgiler hepsi. EKstrem bir durum değil yani.
Hattı ondan almadım ben. Hattım çok ama çok eski.
Farketmez. Nereden alırsan al sisteme işliyorlar her yerden görünür. yetkisi olan herkes bakabilir.
Ya öyle şey mi olur, ne yani tüm telefoncular numara girip ev adresi sabıka kaydı da mı görebiliyor?
Evet. İstese görür.
Hayır. İmkansız bişe
Yahu nesi imkansız allasen
Ya fatura öderken bile isim soyisim baş harfi çıkıyor sadece ad soyad tam çıkmıyor bile. Hiç bir sistemde çıkmaz bu alla alla. Biliyoruz da konuşuyoruz dimi.
Telefoncu benim sabıka kaydımı nerden görsün kafayı mı yedin
Arkadaşım sen hat alırken evrakları veriyorsun ya kimlik fotokopisi vs. heh işte onları sıcakta yellenmek için kullanmıyorlar sisteme işliyorlar. Sistemde de yetkili bayiler falan görebilir bunu
Bu kadar boş bi insan oldugun icin senle daha fazla ilerlemiycem de ayril deli mi ne
Kanunen suç bu saydıklarına emniyet bakar dikkat bence
Şok oldum zaten... polis sistemiydi resmen.
Bence git şikayet et
Hangi il adres versene bana
Böyle gizli bilgilerime ulaştığına göre, üzerime şirket açabilir mi? Mümkün mü bu?
Tabiki neler olmazki
Özelden onun bilgilerini bana yollarmısın
Takip ettim mesaj atamıyorum
Live var mı sende
Yok
Android ise girmiştir cihazına
Hayır iPhone.
Zaten telefonumu asla karıştırmaz ama asla. Elini dahi sürmez
Hayır alacağı bir nokta var. Verilerine ulaşacak e-devlet şifrene ulaşmış. ya da illegal olarak polisten yardım istiyor. Bilişimciyim. Başka yolu yok.
Polisten almış...
Polisi ve o arkadaşı şikayet etseniz. Yanarlar 😎
Polis sisteminden sorgulamiş şikayet et bakalım ayvayı yer o
Aynen polis sistemi gibiydi. Normal insanın erişeceği bilgiler değil.
Yani polis arkadaşından mı yaptırdı bunu? Yoksa onların sistemini mi kullanıyor?
Ilk defa böyle birşey duydum
Hacker olabilir.
Yok değil. Olsa söyler. Tüm kirli işlerini biliyorum. Onu da söylerdi.
Bu daha sakıncalı olduğu için saklıyor yani polis sistemini kullandı ya da polis arkadaşına baktırdı bilmiyorum
Aha sictin şimdi xdd
Kokulacak bişeyim yok sadece merak ettim böyle bilgiler gizlidir çünkü
Sen öyle san dua et de kötü biri çıkmasın üstüne şirket açar haberin olmaz
Naylon fatura da yapıyor bu şerefsiz.
Napcam ben? Ne yapmam gerek?
Savcılığa gitmen lazım başka türlü çözemezsin
E devletten baksam?
Polis savcı uğraşamam. Adama tehdit etmedi beni sonuçta, sadece konu arasında söyledi ama kafama çok takıldı
Herseyini biliyor tehdit etmesine gerek yok ki 😂
Ya bilsin. Sorun değil. Çok güvendiğim birisi bana yamuk yapmaz asla
O zaman sıkıntı yapcak bi durum yok telefoncuların sistemden gözükür her şeyin ama
Telefoncu arkadaşım var, başka o. Ona sordum imkanı yok diyor bu durum için...
O zaman savcılık bi durum kesin var ben dostum olsa da güvenmezdim
Kolay o
Nasıl?
Özel diyemem
Özele gel anlatayım
Mesaj atılmıyor ki