Pis bir ailem var diyorum herkes her şey var şükret diyor?

Sürekli kavga gürültü. Annemin köylülüğü ablamın zihnen tam olmaması babamın ahlaksız olması. Babam annemin cahil köylü olduğunu biliyor, kabullenmiş. Neyse yetmiyor, Müslüman sandığım babam arkadaşlarıyla her buluşmada alkol alıyormuş, ben de sanıyorum aq sanatçılar falanla takılıyor ama babam Kürt, hem hem Müslümandır falan içmiyordur diyordum, babam da içiyormuş. Neyse gelelim ahlaksızlık kısmına, babam Tinder kullanıyor yıllardır, 1 2 yıldır şifresini gizlemiş, anneme söylemiyor telin. Geçen tamir ederken fark ettim, alkolü de o zaman fark ettim, içerken fotoğraf çekilmiş. Neyse, ayriyeten neden bilmiyorum arkadaşının sevgilisi babam da hızlı aramalarda görünüyor, bir kere gelirken içecek al falan diye mesaj atmıştı kadın. Babam da arkadaşım kız arkadaşının telefonundan yazıyor diyor. Arkadaşlarıyla da çok sık buluşmuyor, bilmiyorum, sürekli her gün kahveye gidiyor. Gelelim aileme, annem başı sıkışınca namaz kılan, kendini uyanık sanan ahlaksız biri. Aslında neden öyle. Sen kapalısın, doğulusun, din övüyorsun, sözde paylaşımlar yapıyorsun. Sana ne oluyor da gidip hem daha adam akıllı telefon kullanmayı bilmeyip p. rno izliyorsun, sen nasıl ahlaksız birisin. Ulan diyorum, reklamdır yanlışlıkla açılmıştır falan, bayağı düzenli izliyor. Özel hayat falan demeyin, zoruma gidiyor olm, işine gelince namaz, işine gelince her şey böyle dini kafalarına göre yaşamaları falan. Sorun şu, millet mükemmel diyor ailem için, hiç kimse anlaşamıyor. Kendi aileleri mükemmel o kesin de herkes diyor kurtul o evden, kuzenlerim falan yatıya gelenler daha iyi anlıyor beni
Pis bir ailem var diyorum herkes her şey var şükret diyor?