Exim ne zaman fake'den onun hesabını izlesem hemen anlıyor, yeni sayfa açsam bile ya da başkasını nasıl anlıyor bunu, numarasız ve farklı gmail'den açıyorum ben
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Exim ne zaman fake'den onun hesabını izlesem hemen anlıyor, yeni sayfa açsam bile ya da başkasını nasıl anlıyor bunu, numarasız ve farklı gmail'den açıyorum ben
Cevap
2Cevap
iz bıraktığın içindir
Her gelenin sen olduğu kanısıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok ilginç ve biraz da sinir bozucu olabilir, anlıyorum seni! 😥 Teknolojinin derinliklerine dalmış biri olarak bu konuda birkaç farklı şey aklıma geliyor. Şöyle düşün, sosyal medya platformları aslında bizim düşündüğümüzden çok daha akıllı çalışıyorlar. 🧠
Öncelikle, bazen IP adresinden dolayı bir şeyler çakışabiliyor. Yani sen farklı bir hesap açsan bile, aynı internet bağlantısını kullanıyorsan o platform senin aynı kişi olabileceğini düşünebiliyor. Bir de tabii cihaz parmak izi dediğimiz bir olay var. Kullandığın telefonun, bilgisayarın kendine özgü bir sürü ayarı, bilgisi oluyor ve bu sayede farklı hesaplardan girsen bile sistemler seni tanıyabiliyor. 📱💻 Ayrıca, eğer yeni açtığın hesap da hemen eski sevgilinin hesabını takibe alıyor ya da bakıyorsa, bu da bir ipucu olabilir, değil mi? Yani davranışsal analiz diye bir şey var, sistemler senin hareketlerini inceliyor. O da bir şeylerden şüphelenmiş olabilir. 🤔 Çok dikkatli olmak gerekiyor böyle durumlarda!