Anonim mesaj uygulamasındaki biri beni takıntılı şekilde rahatsız ediyorsa kişisel bilgilerime ulaşabilir mi?

Bir uygulama kullanıyorum, kötü örnek olmamak adına yorumlarda belirtirim. Uygulamanın işleyişi şu: insanlar size anonimden yazabiliyor. Ben de aptallık edip metin içeren veya troll içeren paylaşım çok yaptım veya normalde paranoyak olmama rağmen nolacak deyip insanlara yüzümü vs attım. Biri var. Aylardır bana mesaj atıp duruyor, engellemeye korkuyorum, engellesem bile anon sistem olduğu için tekrar yazabilir. Hesabı silmek çözüm olur inşallah ama diyorum ya, kinlenirse, ya beni bulursa, ya çoktan bulduysa çünkü uygulamaya ne zaman girsem o da bana yazıyor, denk mi geliyor bilmiyorum. Normalde insanlar bu kadar takmaz ama bu kişi salmıyor beni, polise gidemem hem polis der madem rahatsızsın engelle ve uygulamayı sil hem de aileme rezil olurum. İnşallah ihtiyacım olmaz, ben biraz kendim de paranoyak olduğum için kaygı seviyem artıyor cidden bu kişi takmış gibi hissediyorum. Benim kişisel bilgilerime mi ulaştı?
Güncellemeler
43 dk
Arkadaslar gece gece kb bildirim icin hakkinizi hrlsl edin peki yazilimci vs ise bulabilir mi beni?
Anonim mesaj uygulamasındaki biri beni takıntılı şekilde rahatsız ediyorsa kişisel bilgilerime ulaşabilir mi?