Ben 2 aylık sevgilim tarafından tehdit vaadli mesajlar alıyorum sosyal medya uzmanı cevaplarsa aşırı sevinirim🙏🏻🙏🏻🙏🏻
3 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
En fazla ne yapabilir? Ailen durumdan haberdar mı bir kaç gün tek çıkma dışarı tabi uzak mesafe de değilse
Ailemle aramı kötü yapamam
Hayır uzak mesafe zaten
Abi kendisine güveni çok bunun Kürt birde bu
Nasıl yapıcam abi ya atarsa
Nerden abi ben bilmiyorum uygulamayı işge
Yazamıyorum abi
Elemanın hesabını ver bize de toplu olarak yazalım. Hangi devirdeyiz adamın işi gücü yok mu kendi hayatına baksın. Sen de otur oturduğun yerde, ne işin var böyle tiplerle. Üstelik eski sevgilisine aynı şeyi yapmış ve sen bunu bile bile bu çocukla görüşmüşsün. Adresini biliyor mu
Bana ihanet etti dedi onun içinde kavga ettim zaten sarsıldı ondan sonra bilseydim bunun böyle olacağını zerre olmazdım ki ben adresimi tam bilmiyor çocuğun özgüveni yerinde bana Birsey olmaz havasında vallahi Şu an o kadar sinirliyim ki
Benim de başımda böyle bir iş var sakın tek dışarı çıkma.
Yemin ederim ki yaşım tutsa bitirdim bunu
Bu çok zor bir şey değil ki sana tehdit ettiği mesajları da al savcılığa suç duyurusunda bulun ve uzaklaştırma iste.
Cahillik yapıp ve aklımı çeldi kendisi fotoğraflar istedi evleneceğim diyerekten şuanda o fotoyla ediyor ailemi karıştırmak istemiyorum yoksa iki taraf için kötü durum olur
Ya şöyle söyleyeyim sana sen hiçbir adım atmazsan bu seni bu şekilde tehdit etmeye devam edecek. Gözünü Korkut avukatla görüştüm de gerekirse seni şikayet edeceğim Çünkü bu şekilde fotoğrafları şantaj olarak kullanmanin cezası çok büyük
Aileme diyemeyeceğimi biliyor
Ailene söylemene gerek yok ki kendin git suç duyurusunda bulun bu şekilde devam edersin. Peki seni ne diye tehdit ediyor Seni tehdit ederken ne yapmanı istiyor
Yaşım tutmuyo
Yaşın tutmaması daha da kötü reşit de yesin sana bunları yaptıysa karşı taraf için daha da büyük bir suç. Karşındaki aptal ne ile uğraştığını bilmiyor
İşte bunu dersem o da der rızası var
Daha reşit olmadığın için rızası var diye bir şey yok her türlü ceza yer
Onunla birlikte mi oldun sen
Hayır olmadım
O halde dedigimi yap
Sakın cevap verme direk şikayet et görsün ebesini
Cevap vermedikçe cıldııypr sırf yapmasın diye geri oldum yaşım tutmuyor abla birde
Uzmanlığa gerek yok tehdit suçtur gerekli yerlere şikayette bulun
Ya abi şöyle bir şey var kendisi çok güzel vaadlerde bulunaraktan foto istedi ve bende bir anlık attım ailem öğrenirse yıkılır onun için destek almam lazım
Bişey yapamaz merak etme korkutmak için söylüyordur
Eski sevgilisine yapmış daha önce şimdi o kadar sinirliyim ve stresliyim ne yapacağımı bilmiyorum ilk buraya yazdım Burdan sosyal medya uzmanı arıyorum
Nasıl tehditler alıyorsun direkt polis ve savcılık
Yine yapay zeka başlık değiştirmiş 🤣
Küfür et
Küfür etsem daha çok dellenir
ver bi bilişimci avukata inletsin
Hem yaşım tutmuyor hemde farklı olaylar var o yüzden sosyal medya uzmanı lazım
cıbıldak fotolar var yani
Yani o kadarda değil
meseleyi anlatmadan çözüm bulamazsın
Ban yiyorum sürekli nerden anlatabilirim?
özel. den olabilir
Tamamda nasıl yazıcam yeni yükledim bu uygulamayı ben
öğren gel akıllım
Abi sana bir hesap versem tiktok hesabı yazar mısın ona
ne gibi mesajlar neyle tehdit ediyor
Fotoyla beraber ediyor
Aileme
Kendisine güveni çok herseyi halledermiş bana başına gelecekleri gör dedi yani
Nerden ulaşabilirim yeni yükledim bilmiyorum da🥲
Şikayet et
Yani fotoğraflarla ediyor ailem öğrenirse iyi olmayabilir yani ailemden çekiniyorum
Şikayet et
Kendisi reşit mi
Evet
Bu yaptığı yasa dışı senden görüntü istemesi bile yasa dışı senden görüntü istediği mesajları ve tehdit mesajlarını ekran görüntüsü al ve ona yarın en yakın savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağını söyle ve bunu da yap
Ailene gelecek olursak bende yaşadım bunu çok katı bir ailem vardı. Ama tehditle sürekli diken üstünde olacağıma dayak yerim demiştim. Güvendiğim bir yakınıma anlatmakla başladı durumum sonrasında böyle bir yol izlemiştik ona yakınım yaptığı ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını söylemişti ki ertesi gün bunu yapacaktık ama korktu üstüne bir de yakınım o kişinin ailesi ile iletişime geçmişti. Ben de kürdüm ve kürtler bu konuda çok hassastır ailesinden birine ulaşabilirsen onlara da söyleyebilirsin onun size yaptıklarını
Ben yakınıma söylemiştim ve o kadın önce o kişiye yaptığının büyük bir suç olduğunu söyleyip korkutmuştu ve yapacağımızdan da emin olduğu için korkmuştu üstüne ailesi ile konuşmuştu ve ailesi onu dövmüştü bende böyme olmuştu şende deneyebilirsin istersen ama sakın korkma ailenden kendine yakın bulduğun ilk büyüğüne anlat
Teşekkür ederimmm
Keşke daha da yardımcı olabilsem
Bu daha çok yardımcı oldu destek aldım en azından şimdi korkuyorum ayrılmaya yani
Farklı tepki vermelisin
Neden söylüyor bunu
Ayrılmak istediğim için
neden tehdit ediyor
Karakola sikayet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok üzücü ve endişe verici. Senin güvenliğin her şeyden önemli, sakın bunu unutma lütfen. Öncelikle bu tehdit içerikli mesajlara kesinlikle cevap verme, hiçbir şekilde iletişime geçme. Bu mesajların hepsinin ekran görüntüsünü alıp saklamalısın, bunlar çok önemli kanıtlar olur. Sonra da onu tüm sosyal medya platformlarından ve telefonundan engellemeyi düşünmelisin. Eğer kendini güvende hissetmiyorsan, mutlaka güvendiğin bir büyüğünle konuşmalı, hatta gerekirse emniyete başvurmalısın. Yalnız değilsin, bu konuda destek almaktan çekinme sakın. Kendini korumak en öncelikli şey. Umarım bir an önce her şey yoluna girer. 💖📱