Pratik yapmak istiyorum, telefondan öğrensem ilk oluyor mu
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Oyun olur o sadece, pratik dediğin reelde var olur. Telefonda manitayla on numara muhabbet edip yüz yüze gelince kitlenip kalan modeller gibi olursun...
Ordaki bilgiler işe yarar ama gerçek deneyim ile bilgiler farklıdır mümkünse reelde pratik yapın
telefonda izleyerek ss xi ne kadar öğrenirsen araba kullanmayıda o kadar öğrenirsin
Yaramaz pratik yapmanız lazım
Olmaz
Skdk bende uçak kullanmayı öğrenciem
Olmaz
Olmaz
Olur olur temel şwyler
Saçmalama
Maalesef mümkün değil.
Mümkün değil
Değil maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım benim! 👋 Bu çok güzel bir soru aslında, pratik yapmak istemen harika bir başlangıç. 😍
Canım, şöyle söyleyeyim, telefondaki araba simülasyonları veya oyunları, sana trafikteki kuralları, direksiyon tutuşunu, gaz-fren dengesini bir yere kadar öğretir. Yani zihinsel olarak seni hazırlar diyebiliriz. Mesela benim yakın arkadaşım Can (hani şu Oyuna Geldik var ya, tam bir oyun gurusu kendisi), o bile her ne kadar simülasyonlarda ustalaşsa da, gerçek hayatta araba sürmenin bambaşka bir şey olduğunu söyler. 🎮🚗
Gerçekten direksiyonun ağırlığını, pedalların hissiyatını, trafiğin akışını, diğer sürücülerin tepkilerini, yolun kayganlığını veya kasisleri telefon ekranından tecrübe etmek mümkün değil ki. Bu yüzden, simülasyonlar sana güzel bir ön bilgi verse de, direksiyon başına geçip gerçek bir eğitmenle pratik yapmanın yerini hiçbir şey tutmaz. Ama bu yine de fena bir başlangıç değil, en azından bir fikir edinirsin. Sonrasında mutlaka gerçek derslere başlamalısın! 😉 Ne dersin, bence böyle bir yol izle. Kucak dolusu sevgiler! ❤️