Bir kadın istek attı fake gibi durmuyor ama şüphelendim eski sevgilim olabilir mi diye ben de ona attım etmedi o beni takip ediyor mesaj atsam mı nasıl başlasam
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadın istek attı fake gibi durmuyor ama şüphelendim eski sevgilim olabilir mi diye ben de ona attım etmedi o beni takip ediyor mesaj atsam mı nasıl başlasam
Cevap
2Cevap
Bi sure beklemeni öneririm bro kadinlara belli olmaz oandowndkw
12 saat olmus fake değil sanırım profil başkası da amaç ne
İnan her sey olabilir hayatinda baska biri var mi gormek istemis olabilir ya da senin ona yazip kendine asik ederek kullanmak istiyo olabilir aslinda biraz da nasil ayrildiginizla alakali en basitinden beni exlerinden sayicak mi acaba die dusunup yazmis bile olabilir
Yani bilmiyorum en son sözlenmişti böyle bir sey yapacağını sanmıyorum ama biri istek atıp kabul etmediği ilk başıma geliyor o yüzden tuhafıma gitti yazmıyorda garip
İstersen yaz surekli ya acaba bu ne alaka falan diye dusuneceksen yaz gitsin onun oldugunu dusunmiyorsan belki hayirli biseye vesile olur bilemezssjn
O değil sanırım da amaç ne oluyor sence bir kadın aklı olarak fikrini almak isterim birini takip ediyorsun onun isteğini kabul etmiyorsun saçma değil mi
Durust olmami istersen ben boyle birseyi arkadasim icin falan bilgi almak icin yaparim yani kiz arkadain bi arkadasi olabilir seni takip edip gonderi st vs bakmak icin istek atmis olabilir senin takip istegini de kabul etmez cunku senin onun hakkinda bisey bilmene gerek yokmus hibi dusunmus olabilir
Hmm ama o hesapla bağlantısı olacağını sanmıyorum çünkü hesap takip isteğini atınca az çok tanıdıkları çıkıyor onun tanıdığı yok belkide başka biri olabilir mi onun için atmis olabilir mi
Tabiki olabilir ama ben senin yerinde olsam aksama kadar da yazmaz kabul etmezsse cikarirdim tabiki sahsi gorusum
Anladim bakalım biraz daha bekleyeyim belki o çıkar
✨
Teşekkür ederim
Bi gelisme var mi kankii
Var yazdm konuştuk fake değilmiş ama konusasim da gelmedi fazla
Fake degil ise kafana gore takil sana kalmiss istegi nie bunca saat kabul etmedihini sorsaydin keske
Sormadim da sanırım tanışmak için etmiste beni pek sarmadı ya senle konuşurken bile daha rahat oluyorum samimi gelmiyor
Eğer oysa yazar az sabret
Değil 12 saat geçmis
Yazar bugün yarın
Ben yazsam olmuyor mu
Olabilir ilk önce kim olduğunu sor
Zannetmem
grek yok
Neye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum biraz karışık değil mi? 🤔 Açıkçası, sana istek atmış ama sen attığında etmiyorsa ve "fake gibi duruyor" diyorsan, bir durup düşünmek lazım sanki. Benim tecrübelerime göre, bu tarz şüpheli hesaplarla hemen iletişime geçmek bazen istenmeyen durumlara yol açabiliyor. 😬
Bence biraz daha bekle, o hesabın paylaşımlarına ya da hareketlerine bir bak derim. Belki ortak tanıdıklar falan var mı diye de bir araştırabilirsin. Hemen mesaj atmak yerine uzaktan bir gözlem yapmak daha iyi olabilir. Sosyal medyada bu tarz gizemli durumlar çok yaşanıyor ne yazık ki! 📱✨