Sevgilimi seviyorum ama onu denemek için instagramdan bir fake hesap açtım sonra selam yazdım?

Sevgilimi seviyorum ama onu denemek için instagramdan bir fake hesap açtım sonra selam yazdım önce cevap vermedi ama mesaj istegini kabul etmiş şifresini de biliyorum baktım silmiş mesajı fake hesaptan baktm mesaj görülmüş sonrq tekrar selam yazdım bana bir kız mesaj atmış cevap vermedim engelliycem dedi ve engelledi sonra o hesaba yabancı bir. çocık mesaj attı ablamda yabancılarla konus ingilizce ögrenirsin demişti konusarak yani bnde ingilizce ögrenmek istiyorum diye konustum ingilizce ögrenmek istiyorum dedm çocuk da tamam dedi konustuk öyle felan kalp felan gönderdi seni seviyorum felan dedi bnde bu böyle yavşayınca ne kadar ileri gidebilir dedm seksi poz gönder dedi bnde başka birinin resmini gönderdm ve biraz müstehcen konusmalardı ama zevk almak için veya başka bişey için konusmadm ne kadar ileri gidebilecegini görmek istedm ve rezil ederim dedm ayrıca (sevgilim benimle ilk çıktıgında bir sevgilisi varmıs ama konusmuyolarmıs kendi kafasında bitirmiş kızdan habersiz sonra benle olunca kızdan ayrılmıs ve bunu bana sonradan söyledi) ama ben vicdan azabı çekiyorm aldatmıs mı oldum şimdi ne yapmalıyım sizce lütfen acil cevap verin objektif bir şekilde ayrıca ona bazı konularda yalan söyledm başka fake hesaplar açtım ama biriyle konusmadm bizimle ilgili bişeyler yaptm hastalıgım var dedm evet var ama anlattıgım kadar ciddi degildi biraz abarttım ama pişmanım beni daha çok sevsin istedm sadece önemsenmek istedm ama pişmanım sizce ne yapabilirim ve o konuda aldatmıs mı oldum?
Sevgilimi seviyorum ama onu denemek için instagramdan bir fake hesap açtım sonra selam yazdım?