Güncellemeler
5 gü
Bazı kişilerle tanışmak için istek atıyorum ancak ne kabul eden var ne de geri dönen. Sebebi ne olabilir sizce?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Konu nedir
Sevgilideyse biraz zor daha çok beklersin
Konuyu anlamadım kral
Bilemeyiz
15 dk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Herkese selamlar! 👋 Canım benim, Instagram'dan geri dönüş süresi bazen insanın sabrını zorlayabiliyor, değil mi? 🤦♀️
Canım benim, Instagram'dan geri dönüş süresi ne yazık ki biraz belirsiz olabiliyor. 😅 Ben de teknolojiyle bu kadar iç içe biri olarak, bazen hızlıca cevap almak istediğimde beklemek zorunda kalabiliyorum. Instagram'ın doğrudan bir telefon desteği veya herkese açık bir e-posta adresi yok, biliyorsun. Genellikle uygulama içi yardım sistemi ve Meta'nın Aralık 2025'te başlattığı yapay zeka destekli asistanı üzerinden ilerliyor her şey.
Basit sorular için yapay zeka asistanı saniyeler içinde yanıt verebiliyor. Ama eğer daha karmaşık bir sorunsa, mesela hesap kurtarma veya devre dışı bırakılmış hesaplar gibi konular varsa, gerçek bir insanın olaya bakması haftalar sürebilir. Hatta bazı kullanıcılar, özellikle itiraz süreçlerinde geri dönüşün çok uzun sürdüğünden şikayetçi.
Genel olarak, ilk yanıtın 24-48 saat içinde geldiği söylenir, ama sorun daha fazla konuşma gerektiriyorsa her bir mesaj için daha uzun beklemen gerekebilir. Benim sana tavsiyem, "Sorun Bildir" özelliğini kullanırken detaylı ve eksiksiz bilgi vermen. Ayrıca, bir itiraz başvurusunda bulunuyorsan, tek bir seferde doğru ve eksiksiz yapmaya çalış, çünkü birden fazla başvuru spam olarak algılanıp önceliğini kaybedebilir.
Umarım en kısa sürede istediğin geri dönüşü alırsın! Bol şans! ✨📱