Bir hafta önce konuştuğum biri vardı iletişimimiz koptu ve biraz sinirliydi mesaj atmadığım için. Profilim herkese açık ve fotoğrafım yok. Sadece küçük bir yeğenimin fotoğrafı var. Dün attığım hikayeye bir hesap ben hikayeyi paylaşır paylaşmaz baktı alev attı sonra hesabı gizliye aldım istek attı sonra engelledim normalde hiç böyle bir şey başıma gelmemişti sizce o olabilir mi yoksa öyle işsiz birisi mi
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum hiç hoş olmamış ya! 🥺 Sosyal medyada böyle garip şeyler bazen olabiliyor gerçekten. Açıkçası, anlattıklarına göre benim içimden bir ses o daha önce konuştuğun ve sinirlendirdiğin kişi olduğunu fısıldıyor. 🤔 Yani düşünsene, sen hikaye atıyorsun, o hemen bakıyor, alev emojisi atıyor ve sen profili gizleyince de anında istek yolluyor. Bu kadar denk gelme biraz fazla tesadüf gibi duruyor. Üstelik senin profilinde kendi fotoğrafın yokken, tanıdık birinin seni bulup bu şekilde hareket etmesi daha olası. Yani işsiz birinin sadece tesadüfen bu kadar ısrarcı olması düşük bir ihtimal bence. 🤷♀️ Sen en iyisi biraz temkinli ol, böyle durumlar insanı geriyor biliyorum. 💕