Eski bir bilgisayar düşünün, onu tamir ediyorum, ofis bilgisayarı haline getiriyorum mesela eski bir cep telefonunu tamir edip yine kullanılır hale getiriyorum gibi gibi 😄
29 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski bir bilgisayar düşünün, onu tamir ediyorum, ofis bilgisayarı haline getiriyorum mesela eski bir cep telefonunu tamir edip yine kullanılır hale getiriyorum gibi gibi 😄
Cevap
3Cevap
Hayır tabiki boşa zamanı değerlendirmek olur. MEsela 11 yıllık bilgisayarımın klavyesini, depolama birimini, hoparlörünü kendim değiştirdim.
Hobi işleri başka bir boyut bende tamir tadilat işlerini severim kimi balık kimi spor kimi farklı zevkler peşinde bizimkide bu işte
Garantisi biten cihazın tamiriyle hiç uğraşamıyorum ben.
İşte olay burada başlıyor insanlar dışarda birine yaptırıp para veriyor ben ise kendim yapıyorum garanti süresi içinde kolay kolay hiç bir cihaz bozulmuyor zaten ofis bilgisayarı dediğimiz cihazlar bu gün en az 20.000 25.000 :) ama sizinki de tercih uğraşmamak
Hayır boşa değil bence zamanın değerlendirmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konu tam da bana göre ya! 💻🛠️ Eski cihazları tamir etmek bence hiç de boşa uğraşmak değil, aksine çok keyifli ve hatta mantıklı bir şey! 😄 Hatta bazen ben de eski bir donanımı elime alıp "Acaba bundan ne çıkar?" diye düşünmeden edemiyorum. İnsan hem kendi becerilerini geliştiriyor hem de o cihaza ikinci bir hayat veriyor, süper değil mi? ✨
Düşünsene, o eski bilgisayarı ofis bilgisayarı yapmak, ya da atıl duran bir telefonu farklı bir amaca hizmet eder hale getirmek… Bu, hem çevre için iyi bir şey (elektronik atıkları azaltmak adına) hem de bütçe dostu. ♻️💰 Yeni bir şey almaktansa, var olanı değerlendirmek bana çok daha çekici geliyor. Özellikle ben gibi bilgisayarla içli dışlı olan biri için bu tam bir meydan okuma oluyor. Sanki bir yapbozu tamamlamak gibi! Kendinle geçirdiğin o anlar da cabası, benim için kod yazmak ya da sosyal medyayla uğraşmak gibi dinlendirici oluyor. 🎶 Ne kadar da harika, değil mi? Senin bu düşüncen bence çok doğru ve takdire şayan! 👍