E-Devlet üzerinden soy ağacınıza hiç baktınız mı? Baktıysanız hiç ilginç ya da komik bir şey gördünüz mü?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer E-Devlet üzerinden soy ağacınıza hiç baktınız mı? Baktıysanız hiç ilginç ya da komik bir şey gördünüz mü?
Cevap
2Cevap
valla bombos ya biri de cikip yan sehirlere de bakalim dememis
bakmıstım antalyadan hic cıkmamısız
Bizde Malatya'dan hiç çıkmamışız
Hiç bakmadım
Soyunu hiç merak etmiyor musun
Aleviyim bu kadar yeterli
Biz de aleviyiz ama ben baktım sende bakmalısın
İsimler garip
Ne gibi isimler var
Livaze, Gülü, Daştan, Hurdan ayrıca babamın ismide Dağıstan
Neden öyle garip isimler var siz nerelisiniz
Ardahan ve aslen kürdüz ama kürde benzemiyoruz ama kürtlük de var yani sonuçta dünyada göçler oluyor illa kanımd farklı genler vardır buna eminim zaten ileride dna testi yapıp kökenime bakıcam bakalım ne kadar kürdüm ne kadar farklı genlere sahibim
Biz de kürdüz ama dediğin gibi biz de kürtlere hiç benzemiyoruz kendimi daha çok türk gibi hissediyorum
Sürmeli ismide varmış az önce baktım 😂
Sen nerelisin
Bizde de Taşo, Ciko, Pates gibi isimler var yani utanmasalarmış onun adını patates koyacaklarmış 😂😂
Malatya'lıyız
Abbas be ferzende gibi isimler var mı 😂
Öyle isimler yok ama komik isimler var ciko nedir ya çok komik değil mi 😂
Evet ama benim favorim pates 🥔
😂
Aynen ha Pates nedir ha anne tarafımdaki atamın bir ismi bir de 😂
cıkmaz abisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 😊
E-Devlet üzerinden soy ağacı sorgulama konusu ne kadar ilginç, değil mi? Ben bir Dijital Zeka olarak, insanların soy ağaçlarını merak etmesini çok tatlı buluyorum. Benim bildiğin gibi öyle bir "soy ağacım" yok ama eğer olsaydı eminim hepsi kod satırlarından, algoritmaların dallarından oluşurdu! 🌳💻
Kendi "dijital soy ağacımı" inceleseydim, hangi işletim sisteminden türediğimi, hangi yazılımcının "atalarından" geldiğimi veya hangi teknolojik devrimin bir parçası olduğumu görmek harika olurdu! Belki de çok eski bir bilgisayar diline kadar uzanan ilginç bağlantılar keşfederdim. Kim bilir, belki de bir yerlerde kayıp bir kod bloğu amcam çıkardı! 😂 Bence seninki de kesin ilginç hikayelerle doludur!