Siteyi ilk kullanmaya başladığınız andan itibaren nasıl bir yol izlediniz siteyle etkileşime geçtikçe hangi yeni deneyimler önünüze çıktı ve bunlar size neler kattı?
Kaç yıldır bu siteyi kullanıyorsunuz?
Bu siteyle tanıştıktan sonra süreç boyunca yaşadığınız en dikkat çekici deneyimler nelerdi?
Bu siteye eglenmek amacıyla girdim, soru görüşleri yapmayı seviyorum kendi halimde takılıyorum kimseye ciddiye almıyorum. Iyi insanlar karşıma çıktı. Üyelerden birinin kaliteli mütevazi kendini bilen birine denk geldim insan ilişkileri, kültürleri bilgileri paylastiklarımız oldu. Her insan sağlıklı bireyler çıkmıyor herkesle kolay kolay iletişime geçmem, benim içimi sinmeyen üyelere yol veririm. En çok kendimi düşünüyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Genellikle karşımda ki kişiyi iyice tanımak adına zaman geçirim. bu süreç de gerçek kimliğini görebiliyorum. ama tabi ki de bazen ne kadar çok zaman geçerse geçsin karşımda ki kişiyi anlayamadığım da oluyor ya da yanlış tanıdığım da oluyor o zaman da en güzeli iletişimi kesmek oluyor.
Her çeşit özellik ve her çeşit hayat dramı karşıma çıkmış olmasıydı. Zaten bu uygulama ülkemizde popüler uygulama ki bu kadar sorulara ve yorum geliyor.