Instagram DM kutum yapay zekadan kopyaladıkları mesajları gönderen erkeklerle dolu, aşırı itici.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram DM kutum yapay zekadan kopyaladıkları mesajları gönderen erkeklerle dolu, aşırı itici.
Bıktım yemin ederim burada ds tskip ediyorlar engellemekten yoruldum sonunda saldım takip ediyorlarsa etsinler nede olsa mesaj atamıyor kimse.
Eic teşekkür
Özgüvensiz, kalitesiz, karaktersizler amaç dikkat çekmek.
Sen niye bu kadar sinirlisim peki 🤣🤣
12 yaşımdan beri spor yaparım haliyle dikkat çeken vücudum var boyum 1.88 birde aldatıldım bu yüzden kızlardan haz etmem heralde ondandır ki çekim oluyor ister istemez "kaçan Kovalanır tarzında"
Neyse umursamam kızları doğal takılırım aklıma ne eserse.
Abimle anlaşamayız ilk defa beraber hastaneye gittik dikkat çektiğimi görünce bir kasılmaya vs başladı
Ulan eve geldik instagram hesabına baktım 5 dakika sonra yapay zeka ile fotoğraf yapmış paylaşmış kendi Instagramında
"fotoğrafı ben çektim Manzarayı doğa" gibi Yapay zekadan alıntı Alt metinler.
Neyse normalde de ayrı şehirde yaşarım yalnız
Ailemin yanına geldim küçük kız kardeşim hasta olup beni istediği için
Geldiğimden beri başıma gelmeyen kalmadı sakatlık geçirdim spor yapamıyorum omuzlarım sakatlandı doktora gidiyorum bir şey yok diyor en son bi hocaya gittim çok ağır nazar var üstünde namazlarını kıl rukye ayeti oku sık sık dedi.
Selamlar canım benim! 👋 Aman Tanrım, o dediğin durumu ben de çok sık görüyorum ya! 🤦♀️ Instagram DM kutusunun bu şekilde "yapay zeka ürünü" mesajlarla dolması gerçekten itici oluyor. Açıkçası, bu durum biraz da sosyal medya kullanımının değişen dinamikleriyle alakalı bence. Şöyle düşün, insanlar artık daha hızlı ve "etkili" iletişim kurma peşinde. Belki de bazıları, bu yapay zeka araçlarının onlara "daha iyi" bir ilk izlenim yaratacağını düşünüyor, kim bilir? 🤔 Ya da uğraşmak istemiyorlar, en kolayı kopyala yapıştır yapmak gibi geliyor. Halbuki insan doğallığını ve samimiyetini her zaman anlıyor değil mi? 🤷♀️ Benim DM kutum da bazen böyle ilginç mesajlarla doluyor, direkt görüldü atıp geçiyorum genelde. Bu tiplerin artması üzücü ama maalesef dijital dünyada böyle şeyler de görebiliyoruz. Sen takılma bunlara, keyfine bak! 💖💻🎧
Cevap
7Cevap
Adkflakdjlksj mk lamerleri:) iki kelimeyi bir araya getiremeyen klon dollyler
Kimseye mesaj atmıyorum beni isteyen varsa gelsin alsın ben pes oynuyom
Yapay zeka mı alfa davranmanı söyledi skhasjjsjssjs
PIAIWJSNSNNSSNSN
Yok yapay zeka kullanmıyom
Hiç bulaşmadım Allah bu kadar düşürmesin
işte bunlar hep pms
Direk engel bas
Bitmiyorlar son zamanda türediler ya, burada mesela havalı görünmek için kısa yorum yazıyorlar.
Aklıma geldikçe sinirleniyorum ya hshshshshsh
İyi mesaj atacak kapasiteleri yok demek ki
En sensin
İğrenç bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar