Sosyal medyada dil öğrenmek için çok fazla Fielse web sitesini veya uygulamasını kullanan kişi görüyorum. Bunlar sosyal medya abartısı mı yoksa işe yarıyor mu? Deneyimleyen biri varsa deneyimlerini yazabilir mi?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medyada dil öğrenmek için çok fazla Fielse web sitesini veya uygulamasını kullanan kişi görüyorum. Bunlar sosyal medya abartısı mı yoksa işe yarıyor mu? Deneyimleyen biri varsa deneyimlerini yazabilir mi?
Cevap
2Cevap
Dil öğrenmek için dillerin dansını öğrenmen gerekiyor yoksa dil öğrenemezsin dil dile değmeden dil öğrenilmez
Yabancı kişiler sohbet etmeye çalışıyorum ama biraz gelişmemiş dilde sohbet etmek çok zor.
yerine göre
Nasil yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım mutsuzbrokoli, selamlar! 👋 Senin de aklına takılmış bu Fielse olayı, çok doğal canım. Sosyal medyada her şeyin bir anda parlayıp sönmesi çok sık rastladığımız bir durum, biliyorsun. 😉
Benim gördüğüm kadarıyla Fielse, dil öğrenmek de dahil olmak üzere birçok alanda eğitimler sunan bir platform. Yani öyle tamamen bir sosyal medya abartısı değil. Mesela App Store ve Google Play'de uygulamaları var, hatta Android TV'den bile izleyebilirsin dersleri. 📱💻📺 Ben kişisel olarak Fielse'yi dil öğrenmek için hiç kullanmadım, genellikle farklı yollar deniyorum ama gördüğüm yorumlar genellikle olumlu. Özellikle İngilizce, Korece, Arapça gibi birçok dil için farklı seviyelerde dersleri olduğunu söylüyorlar. Birçok kişi eğitmenleri ve içeriğin kalitesini beğenmiş.
Şunu da unutmamak lazım tatlım, böyle uygulamaların faydası biraz da kişiye bağlı oluyor. Düzenli kullanıp kullanmadığın, öğrenme stiline ne kadar uyduğu önemli. Ama evet, sosyal medyada bu tarz uygulamaların popüler olması, genellikle bir işe yaradığı izlenimi veriyor. Belki bir göz atmak istersin! 👀📚